اروپا و امریکا

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی کشورهای اروپا و امریکا را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

در شرایطی که با صحبت های دوشنبه شب ترامپ و توئیت عراقچی مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در عرصه دیپلماسی منطقه‌ای به نقطه حساسیت رسیده است و شنبه به صورت رسمی و در سطوح بالا قرار است جریان پیدا کند، همزمان با تلاش برای تثبیت فضای گفت‌وگو، باید به نقش کلیدی و مخرب اسرائیل و برخی رقبای منطقه‌ای در فضای مذاکرات اشاره کرد.
روزنامه «واشنگتن پست» بامداد چهارشنبه به نقل از مقام‌های آمریکایی نوشت که نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا در صورت دعوت‌شدن به تهران هم سفر می‌کند.
دیمیتری مدودف معاون شورای امنیت ملی روسیه، امروز/سه‌شنبه گفت که آمریکا و غرب با جنگ نیابتی با روسیه در اوکراین، جهان را به سمت جنگ جهانی سوم سوق داده‌اند.
سعدالله زارعی کارشناس مسائل بین الملل در یادداشتی نوشت:

کلید رمز تهدیدات آمریکا علیه ایران چیست؟

آمریکا به خوبی می‌داند اگر ولو به ‌صورت محدود به سمت کنش نظامی علیه ایران برود، با واکنش‌ گسترده نظامی جمهوری اسلامی مواجه می‌شود و این واکنش، وضع منطقه را به‌ هم می‌ریزد کما اینکه نشانه‌های نگرانی از پیامد درگیری تازه را در همه دولت‌های عرب اطراف ایران مشاهده می‌کنیم.
روزنامه گاردین در مطلبی با پرداختن به پیامدهای جهانی سیاست تعرفه‌ای «دونالد ترامپ»، اقدام او را به مثابه رفتار یک کودک پارانوئید دانست که از توهم ظلم وارد شده به خود در پی انتقام‌جویی از همه است.
مشاور دولت لهستان در امور اوکراین اعلام کرد که اگر پایان جنگ اوکراین در نهایت به رسمیت شناختن حقوق روسیه در کریمه و سایر مناطق منجر شود، واشنگتن یک «اشتباه تاریخی» را مرتکب شده است.
امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه و کی‌یر استارمر نخست‌وزیر انگلیس در یک تماس تلفنی درباره راه‌های نشان دادن واکنش به تعرفه‌های جدید اعمال شده توسط دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و همچنین وضعیت اوکراین گفت‌وگو کردند.
سازمان آگهی های پرسون