اروپا و امریکا

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی کشورهای اروپا و امریکا را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

یک مقام سابق آمریکایی با بررسی نقش پکن در حصول توافق میان تهران و ریاض برای عادی‌سازی روابط خاطر نشان کرد: تعجب‌آور نیست اگر خبر بعدی، از سرگیری مذاکرات احیای برجام با میانجی‌گری چین باشد.

در تاریخ ۲۱ سپتامبر ۲۰۲۲ میلادی زمانی که "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه بسیج گسترده نیرو‌های روس را از میان مردان در سن جنگ اعلام کرد این تصمیم به عنوانی یک حرکت چشمگیر به سوی جنگی تمام عیار قلمداد شد.
دبیرکل ناتو که برای شرکت در نشست غیررسمی وزرای دفاع اتحادیه اروپا وارد استکهلم شده، گفت، هنوز مشخص نیست چه کسی پشت خرابکاری در خط لوله نورد استریم بوده و تحقیقات ادامه دارند.

کاخ سفید اعلام کرد که جو بایدن و امانوئل ماکرون در گفت‌وگویی تلفنی مسائلی را از جمله حمایت از اوکراین و تحمیل هزینه‌هایی بر روسیه به دلیل حمله به این کشور، مورد بررسی قرار دادند.
وزارت امور خارجه آمریکا از دیدار و رایزنی وزیر امور خارجه این کشور با مقامات ارشد رژیم صهیونیستی در واشنگتن درباره موضوعات مختلفی از جمله ایران خبر داد.
وزیر خارجه چین:

آمریکا ترمز را بکشد!

وزیر خارجه چین امروز (سه‌شنبه) گفت، اگر آمریکا در رفتارش با پکن آرام نباشد و "ترمز نکند"، چین و ایالات متحده به سمت یک "درگیری" پیش می‌روند.

سازمان آگهی های پرسون