اروپا و امریکا

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی کشورهای اروپا و امریکا را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

زهرا شیخ باقری روزنامه نگار و فعال رسانه نوشت:

دوگانه‌سازی غرب در اوج؛ چرا اروپا سپاه را هدف گرفت؟

دوگانه‌سازی غرب در اوج؛ سپاه در فهرست تروریسم، رژیم صهیونیستی را در حاشیه امن قرار داده است. اقدام اخیر اتحادیه اروپا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های موسوم به تروریستی، نه یک تصمیم حقوقی مبتنی بر واقعیت‌های میدانی، بلکه بازتابی از رویکردی سیاسی، جانبدارانه و متأثر از استانداردهای دوگانه غرب در قبال مفاهیم امنیت، تروریسم و حقوق بشر است.
رئیس‌جمهور با اشاره به درخواست برخی دولت‌های دوست در منطقه، از صدور دستور به وزیر امور خارجه برای فراهم‌سازی زمینه مذاکره عادلانه و منصفانه با آمریکا در صورت وجود شرایط مناسب خبر داد.
جنگ منطقه‌ای در بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب ، به‌معنای اعلام جنگ یا تشدید درگیری نیست، بلکه می‌گوید اگر جنگی شکل بگیرد، هزینه‌های آن محدود و قابل‌جمع‌کردن نخواهد بود و هر تقابل احتمالی، محدود به جغرافیای ایران نخواهد ماند
یک رسانه عرب‌زبان گزارش داد که مصر با هدف جلوگیری از تشدید تنش‌ها میان تهران و واشنگتن، پیشنهاد جدیدی برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای ارائه کرده و رایزنی‌های دیپلماتیک و اطلاعاتی در این زمینه ادامه دارد.
لیندسی گراهام خطاب به ترامپ:

مردم ایران چشم انتظار تو هستند

لیندسی گراهام سناتور جمهوریخواه خطاب به ترامپ نوشت: تو نمیتوانی مثل ریگان حرف بزنی و مثل‌اوباما عمل کنی. مردم ایران چشم انتظار تو هستند.
ترامپ با لفاظی‌های بزرگ و «معامله»‌های پرسر‌وصدا بازگشته، اما پشت بسیاری از این توافق‌ها نه امضایی هست، نه ضمانتی. از گرینلند تا تعرفه‌ها، سبک معامله‌گری او حالا بیش از هر زمان دیگری آمریکا و متحدانش را نگران کرده است.
سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در مصاحبه‌ای با شبکه CNN و در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس تأکید کرد که ایران و آمریکا در برهه‌ای سرنوشت‌ساز از تاریخ مذاکرات هسته‌ای قرار دارند و رسیدن به توافق منصفانه ممکن است، اما ایران برای هر سناریوی احتمالی از جمله اشتباه محاسبه یا تجاوز، آمادگی کامل دارد.
سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، اعلام کرد که اتحادیه اروپا در گذشته و حال در تلاش است میان مسکو و واشنگتن شکاف ایجاد کند و مسکو همواره نسبت به تحریکات بروکسل در این زمینه هوشیار خواهد بود.
مسئول امنیت مرزی کاخ سفید اعلام کرد ترامپ همچنان دستور کار اخراج مهاجران غیرقانونی را پیگیری می‌کند، هم‌زمان که اعتراضات گسترده‌ای در مینه‌سوتا و دیگر ایالت‌ها جریان دارد.
سازمان آگهی های پُرسون