اروپا و امریکا

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی کشورهای اروپا و امریکا را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

مهمترین اخبار

در سایه هشدارهای امنیتی و ادعاهای تکراری مقامات اسرائیلی، این‌بار ماجرای دستگیری یک ساکن قدس با اتهام ارتباط با ایران، پرسش‌های تازه‌ای را درباره جنگ اطلاعاتی در قلب اورشلیم ایجاد کرده است.
معاون شورای امنیت روسیه با تاکید بر قطعی بودن انتقام پس از حمله اخیر کی‌یف به پایگاه‌های هوایی روسیه، گفت که هدف برگزاری مذاکرات با اوکراین، اطمینان از تسریع و تکمیل پیروزی روسیه است.
رفتار ترامپ هم در دوره اول ریاست جمهوری و هم در زمان فعلی، حاکی از تقدیر و ستایش از نیروهای مسلح ایران و اعتراف به توان نظامی کشور است.
در واکنش به گزارش پایگاه خبری آمریکایی «آکسیوس» درباره جزئیات پیشنهاد تازه آمریکا به ایران، خبرنگار نشریه آمریکایی ارزیابی خود از این گزارش را منتشر کرد.
به گفته کاخ سفید، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا «آمادگی» دیدار با همتایان روس و اوکراینی خود در ترکیه را دارد، پس از آن‌که دو طرف در روز دوشنبه نتوانستند پیشرفتی در دستیابی به آتش‌بس دشوار حاصل کنند.است.
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی با اعلام خبر دیدارش با وزیران امور خارجه ایران و مصر، از قاهره برای کمک به رفع چالش‌های منطقه‌ای قدردانی کرد.
رسانه آمریکایی گزارش داد، با صدور دستور توقف تحریم‌های جدید علیه ایران، کاخ سفید سیاست شکست‌خورده فشار حداکثری را فعلاً متوقف کرده است. این چرخش ناگهانی، نشانه‌ای از پذیرش ناکارآمدی تحریم‌ها تلقی می‌شود.
به گفته مقامات اوکراینی و ویدیوهای منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی، اوکراین حملات پهپادی بی‌سابقه‌ای را در عمق خاک روسیه انجام داد و ده‌ها بمب‌افکن استراتژیک را در چندین پایگاه هدف قرار داد.
این روزها پیرامون پرونده هسته ای ایران بیش از هر اصطلاح دیگری ، کنسرسیوم غنی سازی به گوش می رسد . عبارتی که به نظر می رسد می تواند در میان دعوای پر چالش امروز ایران و آمریکا گره های کور را باز کند و توافقی را که در زمان هایی خیلی نزدیک و در مقاطعی خیلی دور به نظر می رسد، به نتیجه برساند .
سخنگوی کاخ سفید در اظهاراتی گفت: «ویتکاف پیشنهاد مفصل و قابل پذیرش خود را به ایران درباره توافق هسته‌ای ارسال کرده است. به نفع ایران است که این پیشنهاد را قبول کند.»
سرکرده تحریرالشام درباره روابط دمشق و تل‌آویو گفت: «دوران بمباران‌های بی‌پایان باید پایان یابد. ما دشمنان مشترکی داریم و می‌توانیم نقش مهمی در امنیت منطقه ایفا کنیم.»
سازمان آگهی های پرسون