خاورمیانه

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی منطقه خاورمیانه را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

مقاومت یک شِق «سخت‌افزاری و جنگ سخت» دارد و یک شِق «نرم» و درونی شده و به شکل دقیق‌تر، «سبک زندگی شدگی» دارد. برای موفقیت و رفع زورگویی و استکبار، هر دوی این‌ها توامان لازم است. ما فکر می‌کنیم یکی از دلایل مهم سقوط 11 روزه دمشق، در همین نکته نهفته است.
معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل در حمایت از اسرائیل و اتهام زنی به جمهوری اسلامی ایران گفت: ایالات متحده آمریکا حملات اخیر حوثی ها (انصارالله یمن) به اسرائیل را محکوم می کند و از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می کند.

وزیر امور خارجه روسیه ریشه بی‌ثباتی و درگیری‌ها در غرب آسیا را تمایل شدید آمریکا برای مداخله در امور داخلی کشورهای منطقه دانست و تاکید کرد که تقابل میان ایران و اسرائیل به نقطه خطرناکی رسیده است.
«اسعد الشیبانی» وزیر خارجه سوریه در توییتی نوشت: زنان سوریه در طول سال‌های طولانی برای یک وطن آزاد که کرامت و جایگاه آنها را حفظ کند، مبارزه کردند. وی گفت: ما از مسائل زنان و حقوق کامل آنها حمایت می‌کنیم و به نقش کارآمد زنان سوریه در جامعه و توانایی‌ها و مهارت‌های آنها ایمان داریم.
سازمان آگهی های پرسون