خاورمیانه

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی منطقه خاورمیانه را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

حسین علایی طی یادداشتی نوشت؛

نقاط قوت و ضعف ایران در جنگ ۱۲ روزه اسراییل

اسراییل به دنبال آن بود تا مردم ایران در این جنگ وحشیانه، حداقل خنثی باشند و علیه جنایات سبعانه اسراییل وارد عمل نشوند، ولی همه ایرانیانِ هوشمند، تهاجم نظامی اسراییل را جنگ ظالمانه علیه ایران و مردم ایران تلقی کردند و در مقابل تجاوز جنایتکارانه اسراییل به خوبی ایستادند و در برابر بمباران‌ها مقاومت جانانه کردند و برنامه و خواب و خیال اسراییل و امریکا را به‌طور کامل به هم زدند.
رئیس جمهور ترکیه در واکنش به خلع سلاح پ.ک.ک گفت: «۴۷ سال تروریسم با خلع سلاح پ.ک.ک پایان یافت. ما از نزدیک هر اقدامی را که به توقف خونریزی و تقویت برادری منجر می‌شود، پیگیری می‌کنیم.»
طبق ادعای یک مقام اسرائیلی، ذخایر اورانیوم غنی‌شده در تأسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان ایران پس از حملات نظامی آمریکا دست‌نخورده باقی مانده است.
«محسن فائضی» کارشناس مسائل خاورمیانه در یادداشت روزنامه «ایران» با عنوان «ایده لاپید برای غزه، بازگشت به قبل ۱۹۶۷» به چالش‌های رژیم صهیونیستی در مواجهه با آینده باریکه غزه پرداخته است.
نتانیاهو با تکرار خیال‌پردازی درباره پیروزی در تجاوز به ایران و طرح این ادعا که اورانیوم غنی‌شده ایران زیر زمین دفن شده است، گفت: من بدون مشارکت «رهبر جهان آزاد» یعنی ترامپ پیروز نمی‌شدم.
هرچند که پس از ضربات سنگین موشکی ایران، سانسور شدید بر رژیم صهیونیستی حاکم شده، اما برخی خبرها بزرگ‌تر از آن است که بتوانند سانسور کنند. مانند اصابت موشک‌های ایران به منطقه امنیتی کریا و تعطیلی دفتر نتانیاهو برای بازسازی!
اخیراً دولت فرانسه از راه‌اندازی «نیروی ذخیره دیپلماتیک» خبر داده است؛ ظاهراً این نیروهای دیپلماتیک با هدف حمایت از شهروندان فرانسوی و مقابله با اطلاعات نادرست درباره سیاست خارجی فرانسه صورت گرفته اما هدف اصلی آن تقویت نفوذ فرانسه در خارج از مرزهاست.
با وجود انکار دمشق، منابع دیپلماتیک خبر دادند سرکرده «هیأت تحریر الشام» موسوم به رئیس دولت انتقالی سوریه، اخیراً در ابوظبی با مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی دیدار کرده‌ است.
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ضمن ابراز خوش‌بینی درباره دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه گفت: ما درباره آتش‌بس ۶۰ روزه صحبت می‌کنیم که طی آن نیمی از اسرا، چه زنده و چه مُرده، بازگردانده خواهند شد.
سازمان آگهی های پُرسون