خاورمیانه

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی منطقه خاورمیانه را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

ابراهیم الموسوی، نماینده حزب‌الله تهدیدات گستاخانه فرستاده دولت ترامپ درباره الحاق لبنان به سوریه را حاکی از خوی استکباری و شیطانی آمریکا دانسته و از دولت لبنان خواست موضع قاطعی مقابل این تحرکات مداخله‌جویانه آمریکایی‌ها اتخاذ کند.
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با شبکه فاکس‌نیوز گفته تنها در صورتی از توافق حمایت میکند که توان هسته‌ای و موشکی ایران نابود شود. چرا باید این مواضع را یک خودزنی تمام‌عیار دانست.
محمد ایمانی طی یادداشتی نوشت؛

پیروزی و بازدارندگی چگونه تثبیت می‌شود؟

مردم و مسئولان ما در دوره جنگ به ریزپرنده‌ها و تحرکات مزدوران تروریست حساس شدند. اما آیا همین حساسیت درست، نسبت به عناصر سیاسی و رسانه‌ای که سرگرم تحریف و تخریب روحیه ملت ایران، یا فشل کردن اراده استفاده از منابع قدرت ملی بوده‌اند، وجود داشته است؟ این حساسیت، شرط لازم برای تثبیت پیروزی خیره‌کننده اخیر و بازدارندگی در آینده است.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی که با وجود کشتار دهها هزار زن و کودک و زخمی شدن دهها هزار نفر دیگر از مردم بی دفاع نوار غزه در برابر ازاده پولادین مردم و مقاومت و تحقق اهداف شوم خود شکست خورده، بار دیگر توهمات خود مبنی بر پیروزی بر مقاومت را تکرار کرد.
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی رسانه‌های آمریکایی را به «دروغ‌پراکنی» درباره جنگ غزه متهم و ادعا کرد این رسانه‌ها به «جبهه هشتم» در جنگ این رژیم تبدیل شده‌اند.
منابع خبری اسرائیلی گزارش داده‌اند که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای بررسی طرح تبادل اسرا با جنبش حماس، نشست اضطراری برگزرا کرد.
حسین علایی طی یادداشتی نوشت؛

نقاط قوت و ضعف ایران در جنگ ۱۲ روزه اسراییل

اسراییل به دنبال آن بود تا مردم ایران در این جنگ وحشیانه، حداقل خنثی باشند و علیه جنایات سبعانه اسراییل وارد عمل نشوند، ولی همه ایرانیانِ هوشمند، تهاجم نظامی اسراییل را جنگ ظالمانه علیه ایران و مردم ایران تلقی کردند و در مقابل تجاوز جنایتکارانه اسراییل به خوبی ایستادند و در برابر بمباران‌ها مقاومت جانانه کردند و برنامه و خواب و خیال اسراییل و امریکا را به‌طور کامل به هم زدند.
رئیس جمهور ترکیه در واکنش به خلع سلاح پ.ک.ک گفت: «۴۷ سال تروریسم با خلع سلاح پ.ک.ک پایان یافت. ما از نزدیک هر اقدامی را که به توقف خونریزی و تقویت برادری منجر می‌شود، پیگیری می‌کنیم.»
سازمان آگهی های پُرسون