ایران در جهان

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی ایران در جهان را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

در ادامه رویکرد مداخله‌جویانه‌ نسبت به امور داخلی ایران، دولت کانادا در پی اجرا شدن حکم یکی از بازداشت‌شدگان در جریان ناآرامی‌های اخیر، تحریم‌های جدید را علیه ایران اعمال کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: ما نسبت به خارج کردن ایران از کمیسیون زنان متعهدیم، چون واقعا کار درست این است. این نشان می‌دهد که ما در کنار مردم ایران و سراسر جهان ایستاده‌ایم، از جمله در کنار گروه‌های جوامع مدنی که خواستار خارج کردن ایران از این کمیسیون سازمان ملل شده‌اند.

یک پایگاه خبری آمریکایی مدعی شده ایران در حال مدرن‌سازی ناوگان دریایی خود است و در نزدیکی جزیره قشم یک ناو جدید رادارگریز تولید کرده است.
نخستین دور مذاکرات ایران و عربستان درباره حج ۱۴۰۲ به صورت وبینار انجام شد و بر این اساس، مقامات حج دو کشور تا یک ماه آینده در عربستان با یکدیگر دیدار و تفاهم‌نامه حج را امضاء می‌کنند.
وزیر امور خارجه آمریکا در یک سخنرانی به بیان ادعاهایی درباره ایران، از جمله در زمینه نقش آن در منطقه، روابط آن با روسیه، موضوع احیای توافق هسته‌ای و اتفاقات اخیر ایران پرداخت.
نقش موثر درآمدهای نفتی در بهبود وضعیت اقتصادی کشور با توجه به کاهش میزان درآمدهای نفتی در اثر تحریم‌های نفتی آمریکا غیرقابل انکار است
معاون سیاسی وزیر امور خارجه اظهار داشت: دو طرف ضمن مرور روابط دوجانبه در چند ماه گذشته، چارچوب‌ها و سازوکارهایی را برای پیشبرد روابط با توافق یکدیگر تعبیه کردند.
رییس سازمان جاسوسی اسراییل (موساد) تهدید کرد، اگر رژیم تل آویو به طور مستقیم یا از طریق نیرو‌های نیابتی ایران مورد حمله واقع شود، اسراییل مجازات آمران و عاملان را در خاک ایران انجام خواهد داد.
روسیه در برابر غرب است؛ مخالفانش پادوی آمریکا و اروپا هستند

کیهان باز هم سنگ روسیه را به سینه زد

روزنامه کیهان باز هم به منتقدان رابطه گسترده با روسیه در حین جنگ این کشور علیه اوکراین حمله کرد.
نشست دوره ای و عادی شورای امنیت سازمان ملل در روز ۲۸ آذر برای بررسی چهاردهمین گزارش دبیر کل این سازمان درخصوص اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام برگزار می شود.

وزیر امور خارجه آمریکا در گفت‌وگویی در پاسخ به سوالی درباره افزایش ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم در ایران، در اظهاراتی مداخله‌جویانه گفت که آمریکا و شرکای اروپایی آن مخالف این اقدامند و قبلا آن را «با صراحت» به ایران اعلام کرده‌اند.
دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه و رئیس‌جمهور پیشین این کشور گفت: این اقدام و عقب‌نشینی اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا نشان داد که اتحادیه اروپا چیزی جز عروسک خیمه‌شب بازی آمریکا نیست.

سازمان آگهی های پرسون