سایر

جدیدترین و پربیننده ترین اخبار ورزشی ایران و جهان در حوزه های مختلف ورزشی را در سرویس ورزشی پرسون دنبال کنید.

۶ نفر از اعضای تیم بریتانیا در المپیک به دلیل ارتباط با فردی که به کرونا مبتلا شده بود، به قرنطینه رفتند و از سایر ورزشکاران بریتانیایی جدا شدند.
قهرمان وزنه برداری المپیک با اشاره به دلایل لاغر شدن خود گفت: من دیابت دارم و باید وزنم را پایین می آوردم. در طول این ۱۲، ۱۳ سالی که از دوران قهرمانی ام می گذرد، ۳۵ کیلو وزن کم کردم.»
رییس کمیته ملی المپیک با بیان این که همه ما برای اعتلای ورزش ایران تلاش می‌کنیم، گفت: تلاش کردیم با حداقل‌های ممکن در این شرایط سخت، بهترین امکانات را برای درخشش پرچم ایران در المپیک توکیو برای ملی‌پوشان کشورمان مهیا کنیم.
عضو شورای مرکزی کمیته فرهنگی و دینی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب کشور:

ورزش کشور نیازمند یک وزیر جوان، انقلابی و کارآمد است

احمدرضا دلیران فیروز عضو شورای مرکزی کمیته فرهنگی و دینی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب از دیدگاهش در مورد آینده وزارت ورزش و جوانان و ویژگی‌های فرد اصلح برای تصدی پست وزارت گفت.
کاپیتان تیم ملی بسکتبال با ویلچر در گفت‌وگو با پرسون:

قرعه ما گروه مرگ است/ به جز« ساکت» هیچ مدیری سراغی از ما نگرفت!

کایپتان تیم ملی بسکتبال با ویلچر کشورمان اعتقاد دارد که در صورت فراهم شدن امکانات، تیم ملی کشورمان می تواند روی سکوی مسابقات پارالمپیک قرار بگیرد.

در فاصله ۱۳ روز تا آغاز بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو، مواردی از ابتلا به کرونا در میان ورزشکاران و مسئولان اعزامی کشورهای مختلف به ژاپن دیده شده است.
سازمان آگهی های پرسون