پیمان یوسفی درباره گزارش بازی تیم ملی ایران مقابل ولز میگوید: گزارش بازی و کلماتی که گفتم از ته قلب بود و برای اینکه این صدا و گزارش روی بازی بنشیند و ملت را آزار ندهد، تلاش کردم. خوشبختانه بازخوردهایی که پس از بازی گرفتیم این بود که مردم نه تنها از نحوه گزارش آزار ندیدند که مورد پسند واقع شد.
نخستین دیدار از روز دوم مسابقات گروه C بیست و دومین دوره رقابتهای فوتبال جام جهانی از ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه امروز شنبه بین تیم های عربستان و لهستان در ورزشگاه «شهر آموزش» آغاز شد که در پایان لهستان ۲ بر صفر حریف خود را شکست داد.
فیفا به هواداران تیم انگلیس گفته اگر به سبک جنگجویان صلیبی لباس پوشیده باشند ورودشان به ورزشگاه به دلیل حساسیتهای که پیرامون این اقدام وجود دارد ممنوع خواهد شد.
دبیر انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی گفت: از آنجا که روند صدور هایاکارتها حدود یک ماه زمان میبرد دیگر امکان خرید بلیت و تماشای بازی های جام حهانی وجود ندارد.