سینما و تئاتر

برای باخبر شدن از آخرین اخبار سینمای ایران و جهان، سرویس فرهنگ و هنر پرسون را دنبال کنید.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد قشم خبر داد:

راه یابی فیلم کوتاه هنرمند قشمی به جشنواره بلاروس

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد قشم از راهیابی فیلم کوتاه « چَل » به تهیه کنندگی و کارگردانی اصغر بشارتی به جشنواره بین المللی فیلم کوتاه مینسک "Kinosmena" خبر داد. جشنواره بین المللی فیلم کوتاه مینسک "Kinosmena" یک رویداد فرهنگی است که هرساله درجمهوری بلاروس(روسیه سفید) برگزار می شود.

قرار است فیلم کارگاه‌های «سینماحقیقت» که اغلب آنها قالب پرسش و پاسخ دارند، در سایت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، سایت آپارات و شبکه‌های اجتماعی منتشر شوند تا علاقه‌مندان بتوانند از آنها استفاده کنند.
فیلم سینمایی «درخت گردو» به کارگردانی محمدحسین مهدویان و تهیه کنندگی سید مصطفی احمدی برای نمایش در چهل و سومین دوره جشنواره فیلم مسکو انتخاب شد.
یک کارگردان جوان اصفهانی در گفت و گو با پرسون مطرح کرد؛

کارگردان زندگی خودت باش

کارگردان جوان اصفهانی با بیان اینکه معتقدم است باید کارگردان زندگی خودت باشی گفت: ساختن فیلم در سینما را دوست دارم و برای آن شبانه روز تلاش می کنم.
کارگردان نمایش «سگک» عنوان کرد با تعطیلی دوباره سالن‌های تئاتری احتمال دارد در گروه بازیگران نمایش تغییر به وجود آید.

فیلم‌تئاتر کاغذی «آی تک» به نویسندگی و کارگردانی فاطمه برمال در گام سوم طرح «نمایش‌نما» از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اکران اینترنتی می‌شود.

فیلم مستند «نان مقدس» به کارگردانی زنده‌یاد رحیم ذبیحی و به تهیه‌کنندگی تورج اصلانی به بخش مسابقه «ویترین جهان» در بیست و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مستند «هات داکس» کانادا راه پیدا کرد.
سازمان آگهی های پُرسون