سینما و تئاتر

برای باخبر شدن از آخرین اخبار سینمای ایران و جهان، سرویس فرهنگ و هنر پُرسون را دنبال کنید.

موزه سینمای ایران امروز 26 مردادماه همزمان با سالروز درگذشت زنده یاد «عزت الله انتظامی» بخش‌هایی از گفتگوی تاریخ شفاهی این هنرمند پیشکسوت را که در سال 1387 با زنده یاد زاون قوکاسیان انجام شده است را منتشر کرده که بخش‌هایی از آن را در زیر می‌خوانید.
11 سال از ثبت تعزیه به نام ایران در فهرست میراث جهانی یونسکو می‌گذرد و فیلمی که ناصر تقوایی برای تکمیل پرونده تعزیه ساخت، هنوز شاخص‌ترین اثر مستند از این هنر نمایشی شناخته می‌شود که از قضا چند سالی است به شدت در معرض تحریف قرار گرفته است.
فیلم کوتاه «جیرجیر» به کارگردانی امیر عباس جعفرزاده پس از طی مراحل فنی و جلوه‌های ویژه جهت حضور در جشنواره‌های درجه یک بین‌المللی آماده می‌شود.

در مراسم بزرگداشتی که برای زنده یاد علی سلیمانی برگزار شد ؛ علاوه بر همسر و دختر این بازیگر فقید سینما، تئاتر و تلویزیون؛ کوروش زارعی ، حسین پرستار، علی استادی، سیروس همتی سخن گفتند.
چرا هالیوود چهره شیطان را تلطیف می‌کند؟

نگاهی به فیلم کروئلا

هالیوود همواره مظلوم‌نمایی و تلطیف چهره شیطان را در دستور کار داشته، اما در سال‌های اخیر با ساخت فیلم‌هایی نظیر «مالفیسنت»، «جوکر»، و «کروئلا» این مسئله شدت بیشتری گرفته است که در ادامه درباره کروئلا بخوانید.
احمد عزیزی که در شب‌های دهه اول ماه محرم در پهنه رودکی مجالس تعزیه برپا می‌کند، تأکید کرد پروتکل‌های بهداشتی هم از سوی گروه و هم از سوی مردم رعایت می‌شود.

در گزارش زیر نگاهی اجمالی به تاریخچه و چگونگی پیدایش شبیه‌خوانی و ارتباط آن با آیین‌های اساطیری می‌پردازیم.
علی نصیریان با تاکید بر لزوم مراقبت از مردم در برابر ویروس کرونا، آرزو دارد که با تلاشی مضاعف، فرد فرد ملت هر چه زودتر در برابر این ویروس واکسینه شوند.

شاهد احمدلو که این روزها فیلم سینمایی «سیاه باز» با بازی او روی پرده سینماها است درباره گلایه و انتقاد خود از مدیران سینمایی گفت: این روزها روزهای سخت و مصیبت‌باری برای جامعه انسانى و از جمله هنرمندان و بازیگرانی است که سال‌ها برای ارتقای فرهنگ و هنر این سرزمین تلاش کرده‌اند، اما در سایه بى‌کفایتى مدیران نالایق، عزیزترین دارایی خود یعنی جانشان را از دست می‌دهند.
سازمان آگهی های پُرسون