اقتصاد کلان

اخبار اقتصاد کلان ایران اعم از تورم، اشتغال، بودجه، سیاست‌های پولی و مالی، نقدینگی، حقوق و دستمزد و ... را در حوزه اقتصاد کلان پرسون بخوانید.

مدیر بنیاد مالی بین المللی زنجیره جریان در گفتگو اختصاصی با پُرسون خبر داد:

اختصاص سهام رایگان به دانش آموزان و فرهنگیان و اصحاب رسانه/ فیلم+جزئیات ثبت نام

تعاونى سرمایه‌گذارى تمدن پارس با همراهى مؤسسه مالى بین المللى زنجیره جریان با موافقت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویى، سازمان ارتباطات و فناورى اطلاعات و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعى اکنون در نظر دارد از طریق دفاتر پیشخوان دولت و مراکز ICT روستایى سراسر کشور، به متولدین سال ١٣٩٠ به بعد هر یک ١٠ سهم یارس به ارزش ٣٠ میلیون ریال بر اساس استان و اولویت ثبت نام، اختصاص دهد.
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهوری روز پنج‌شنبه با هدف شرکت در نشست شورای بین دولتی اتحادیه اقتصادی اوراسیا راهی قزاقستان شد. سفری دو روزه که به دلیل عضویت ناظر ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا از اهمیت زیادی برخوردار است. ایران دی ماه سال جاری با تایید سران پنج کشور اقتصادی اوراسیا، عضو ناظر این اتحادیه شد.
رئیس مرکز تسهیل تأمین مالی تولید وزارت امور اقتصادی و دارایی از برآورد ۱۳۴۰۰ هزار میلیارد تومان متوسط سالانه منابع موردنیاز برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصد در طول سال‌های برنامه هفتم خبر داد.
عضو هیات رئیسه مجلس گفت: هیات رئیسه مجلس سازوکاری برای بررسی تقاضای استیضاح وزیر اقتصاد تعیین کرده که براساس آن جلسه‌ای بین نمایندگان متقاضی و وزیر برگزار شده تا به یک تفاهم فرااستیضاحی و غیراستیضاحی برسند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم:

برآورد کسری بودجه امسال ۱۵۰ همت است

به گفته رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم،کسری بودجه برآوردی(عدم تحقق منابع) برای سال ۱۴۰۳برابر ۶درصد و معادل ۱۵۰ هزار میلیارد تومان است.
یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه در چند ماه گذشته شاهد افزایش نرخ ارز بودیم و دیگر بازار کشش تقاضای واقعی را ندارد، گفت: خبر مذاکرات ایران با اروپا و آمریکا می‌تواند باعث ریزش نرخ دلار شود.
در هشتاد و یکمین جلسه کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان بررسی شد:

بررسی فرصتها و تهدیدهای انتقال پایتخت به مکران از بعد اقتصادی و امکان سنجی

محمد صادق مشایخ، رئیس کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان با اشاره به بحث این روزهای انتقال پایتخت در محافل مختلف معتقد است با توجه به هزینه نجومی انتقال پایتخت، مطلوبست دولت از یک سو، با اختصاص حداکثر 20 درصد هزینه انتقال پایتخت، به ترمیم و احیای تهران پرداخته و از سوی دیگر صنایع و اداراتی که امکان انتقال دارند را به سواحل مکران منتقل کند.
وزیر اقتصاد گفت: در بند ب و ج سیاست‌های اجرایی اصل ۴۴ قانون اساسی واگذاری تصدی‌های دولتی ابلاغ شد، اما در عمل ۱۱ درصد واگذاری‌ها برای بخش خصوصی و تعاونی بوده است.
ایالات‌متحده در نظر دارد تعرفه ۲۵ درصدی بر واردات از کانادا و مکزیک اعمال کند و این دو کشور با تصمیمات مهمی در مورد نحوه واکنش به این شوک تجاری بالقوه روبرو هستند.
بهتر بود مجمع تشخیص، تکلیف FATF را قبل از روی کار آمدن ترامپ روشن می‌کرد؛ چراکه مواضع احتمالی ترامپ در قبال ایران می‌تواند روی تصمیم مجمع تاثیر قابل توجهی داشته باشد و زمینه تداوم بلاتکلیفی FATF را موجب شود.
سازمان آگهی های پرسون