بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

با توجه به فرارسیدن روز آتش‌نشانی و ایمنی و از آنجایی‌که آسانسورها یکی از تأسیسات بسیار مهم در واحدهای مسکونی، اداری و تجاری هستند که روزانه ده­‌ها، صدها و یا شاید گاهی هزاران نفر از آن استفاده می­‌کنند، برخی موارد در خصوص مسائل ایمنی مرتبط با آسانسور ارائه می‌شود تا با آگاهی از آن و خطرات پیرامون این تأسیسات مهم بتوان از بروز حوادث و سوانح جلوگیری کرد.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران مطرح کرد:

لزوم ارائه خدمات متمایز به مشتریان

صالح آبادی گفت: ایجاد زیرساخت های لازم برای طراحی خدمات متمایز و کارا در جذب مشتریان بانک موثر است.
بانک مرکزی امروز نرخ رسمی ۴۶ ارز عمده و اصلی را اعلام کرد. براین اساس نرخ ۱۸ ارز کاهش و ۲۱ ارز افزایش یافت؛ همچنین نرخ هفت ارز ثابت ماند.
با توجه به پیش‌بینی بانک مرکزی از وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی، موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته تزریق نقدینگی بود. از این رو، این بانک به اجرای عملیات بازار باز در قالب توافق بازخرید به مبلغ 190.4 هزار میلیارد ریال اقدام کرد.
در مراسمی که با حضور مصطفی عاشوری رئیس اداره کل رفاه و درمان، معاونان و کارشناسان این اداره برگزار شد از بازنشستگان بانک ملی ایران تقدیر بعمل آمد.
عملکرد 6 ماهه شعب تحت سرپرستی منطقه 10 در جلسه ای با حضور معاون بازاریابی و توسعه شبکه فروش مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
در سفر یک روزه مدیر عامل بانک سینا به اهواز مطرح شد:

عملکرد درخشان بانک سینا در کفایت سرمایه

ایمانی در سفر به اهواز و بازدید از شعب این شهر، عملکرد شعب را به لحاظ توازن منابع و مصارف، اعتبارات و تسهیلات، مطالبات غیر جاری و سایر آمارهای مربوطه مورد بررسی قرار داد و از عملکرد درخشان بانک به ویژه در خصوص کفایت سرمایه و سرمایه گذاری در بخش های سودآفرین ابراز رضایت کرد.
مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک قرض الحسنه مهر ایران طی پیامی ایام سوگواری رحلت جانگداز پیامبر اسلام (ص)، شهادت کریم آل طه امام حسن مجتبی(ع) و شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) را تسلیت گفتند.
یک اقتصاددان در گفت‌وگو با پرسون پاسخ داد:

علت تأخیر در انتخاب رئیس جدید برای بانک مرکزی چیست؟

یک اقتصاددان بیان کرد: لازمه روی کارآمدن یک تیم جدید معتقد به اقتصاد اسلامی در رأس بانک مرکزی، ابتدا اصلاح و تصویب طرح قانون بانکداری اسلامی است. بدون این که تکلیف بازار پولی کشور را تعیین کنیم؛ تغییر صرفا یک مدیر مشکلی را حل نمی‌کند.
یک کارشناس اقتصادی گفت: در کشور ما به این علت که درک پایینی از علم اقتصاد در بین سیاستگذاران و نفوذ صاحبان قدرت در تصمیم‌گیری آنها وجود دارد، از افزایش نرخ بهره بین بانکی برای مهار تورم استفاده نمی‌شود و مانع از افزایش این نرخ با اجرای سیاست‌های انبساطی در نظام بانکی میَ‌شوند.
سازمان آگهی های پُرسون