بانک مرکزی امروز نرخ رسمی ۴۶ ارز عمده و اصلی را اعلام کرد که براین اساس نرخ رسمی ۱۵ ارز کاهش و نرخ رسمی ۲۲ ارز افزایش یافت. همچنین نرخ رسمی ۹ ارز ثابت ماند.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی در مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات این سازمان گفت: باید همراه با جریان فناوری اطلاعات در کشور و جهان در این مسیر حرکت کنیم و به سوی تامین اجتماعی هوشمند برویم.
غلامرضا سلیمانی در نشست ویژه صندوق تامین خسارتهای بدنی:
مدیر عامل بانک سینا در سفر به استان گیلان و دیدار با همکاران شعب با اشاره به برنامه ها و طرح های توسعه ای بانک، بر تلاش در راستای تحقق اولویت ها و اهداف ترسیم شده به ویژه در جهت تسهیل فرایند خدمات رسانی به بنگاه های اقتصادی و تولیدی تاکید کرد.
نکات حساس و گلایه های بجای شبکه فروش بیمه برای نهاد ناظر، بسیار با ارزش است هر چند اعتقاد داریم با تحول جدی در حوزه الکترونیک و فعالیت در بستر دیجیتال، بخش مهمی از مشکلات را برطرف خواهد کرد.
در روزهای اخیر خبری مبنی بر بازداشت رئیس هیئت مدیره بانک ایران زمین در سایت های خبری و فضای مجازی منتشر شد که با بازتاب های مختلف از سوی کاربران مواجه شد.
در جلسه شورای راهبری استان کردستان ، از مدیریت شعب بانک کشاورزی استان کردستان به دلیل انجام اقدامات شاخص در زمینه توسعه استان و کسب عنوان دستگاه برتر استانی تقدیر به عمل آمد.
چند حرکت تبلیغی و ترویجی برای همگانی سازی فرهنگ بیمهای کافی نیست و باید این کار بزرگ با همکاری تمامی نهادهای فرهنگی اعم از صدا و سیما، وزارت ارشاد و دستگاههای مرتبط با این پروژه عظیم فرهنگی دنبال شود.
هر چند شیوع بیماری کرونا اقتصاد کشور و شرکتهای بیمه را تحت تاثیر قرار داد و بر صورتهای مالی شرکتهای بیمه تاثیرات زیادی گذاشت اما بنا به گفته مهدی نوروزی، مدیرعامل شرکت بیمه زندگی خاورمیانه، در سال پیشرو، صنعت بیمه با رشد و افزایش پرتفو روبرو خواهد شد و شرکتهای بیمه نیز سودآوری مناسبی را از محل عملیات بیمهگری تجربه خواهند کرد.
بانک آینده با هدف توسعه خدمات مبتنی بر بانکداری الکترونیکی و ارزشآفرینی هر چه بیشتر برای مشتریان، به ویژه در ایام همهگیری بیماری کرونا و همچنین بر اساس نیازسنجی های کسب و کار، خدمات و قابلیتهای جدید و توسعه داده شده در سامانه کاربردی «کیلید» را برای بهرهمندی عموم مشتریان از خدمات منحصر به فرد آن فراهم نموده است.