بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

با امضای تفاهم‌ نامه مشترک فراهم شد:

پرداخت تسهیلات بانک آینده به متقاضیان بیمه زندگی باران

تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین بانک‎ آینده و شرکت بیمه زندگی باران، توسط نادرخواجه حق وردی، معاون امور شعب و بازاریابی بانک آینده و علیرضا هادی، مدیرعامل و بابک جهان‌آرا عضو هیات مدیره شرکت بیمه زندگی باران به امضاء رسید.
استان مازندران یکی از قطب های کشاورزی و گردشگری ایران است و در کنار این قابلیت مازندران از پتانسیل قابل توجهی نیز در بخش صنعت و معدن برخوردار است، این استان به دلیل نزدیکی به مرکز و برخورداری از شبکه حمل و نقل جامع شامل حمل و نقل دریایی، هوایی و زمینی و دارا بودن بنادر فعال و نیروی کار فراوان یکی از استان های مستعد در زمینه توسعه صنعت به شمار می رود.
همایش فصلی مدیران بیمه دی با حضور مدیرعامل، معاونین، مدیران ستاد و شعب سراسر کشور به صورت وبینار و با عنوان «منحنی دوم» برگزار شد.
بانک مرکزی امروز نرخ رسمی ۴۶ ارز عمده و اصلی را اعلام کردکه براین اساس نرخ ۹ ارز افزایش و ۲۶ ارز کاهش یافت. همچنین نرخ ۱۱ ارز ثابت ماند.
از سوی سازمان تامین اجتماعی ابلاغ شد:

پرداخت ماهانه دستمزد ایام بارداری

به منظور بهینه سازی فرایندها با رویکرد کاهش مراجعات، افزایش رضایتمندی بیمه شدگان و تسریع و تسهیل در ارائه خدمات غیرحضوری، در بخشنامه ای از سوی معاونت بیمه ای سازمان تامین اجتماعی، پرداخت ماهانه غرامت دستمزد ایام بارداری(مرخصی زایمان) به تمامی واحدهای اجرایی این سازمان ابلاغ شد.
شرکت بیمه آسیا به عنوان بزرگ ترین بیمه غیردولتی موفق شد تا یکی از بالاترین نرخ سود مشارکت در منافع را برای بیمه‌گذاران عمر و پس انداز این شرکت به میزان 38.2 درصد در پایان سال 1399 کسب کند.
با حضور مدیرکل نظارت بر شبکه خدمات بیمه ای بیمه مرکزی:

نمایندگان منتخب تشکل های صنفی نمایندگان بیمه انتخاب شدند

انتخابات نمایندگان منتخب تشکل های صنفی نمایندگان بیمه در هیات موضوع ماده 20 آیین نامه تنظیم امور نمایندگی با حضور محمد جواد آقاجری، مدیرکل نظارت بر شبکه خدمات بیمه ای مرداد ماه سال جاری برگزار شد.
با توجه به پیش‌بینی بانک مرکزی از وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی، موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته استمرار جذب نقدینگی بود. از این رو، این بانک به اجرای عملیات بازار باز در قالب توافق بازخرید معکوس به مبلغ 15 هزار میلیارد ریال اقدام کرد.
یونس مظلومی مدیرعامل شرکت بیمه ای که اولین رتبه اعتباری داخلی را درصنعت بیمه کشور اخذ کرده است، درخصوص مقایسه نسبت توانگری مالی شرکت های بیمه که توسط بیمه مرکزی ایران اعلام می شود، با رتبه بندی اعتباری داخلی گفت: این دو را نمی توان با هم مقایسه کرد و بین آنها تفاوت بسیار است. مدیرعامل بیمه تعاون در گفت و گو با پایگاه خبری مثلث مالی یاد آورشد: بیمه مرکزی در محاسبه نسبت توانگری مالی شرکت های بیمه، شاید یکی ازده ها شاخصی را که در فرآیند رتبه‌بندی اعتباری مورد استفاده قرار می‌گیرد، را بررسی می کند.
سازمان آگهی های پرسون