بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

بانک کشاورزی در راستای طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها و در حمایت از واحدهای تولیدی و مراکز تکثیر آبزیان، «شیلات کارت» را با نرخ ۱۲ درصد و تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان صادر می‌کند و مبالغ بالاتر از طریق سامانه بازارگاه با نرخ ۱۵ درصد پرداخت می‌شود.

امروز دو قرارداد همکاری بانک ملی ایران با صندوق پژوهش و فناوری صنعت ماشین سازی و صندوق پژوهش و فناوری صنایع فرهنگی سپهر به منظور تسهیل ارایه خدمات مالی و بانکی به شرکت های دانش بنیان و نوآور و خلاق در شعبه ملی پلاس فخر رازی به عنوان نخستین شعبه دانش بنیان کشور امضا شد.
چهاردهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه با ارائه دستاوردها و خدمات نوین بیمه ای بیمه ایران و موسسات زیر مجموعه آن در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.
با دستور فرشید مولاپور مدیرعامل شرکت هوده، مرکز تخصصی ارتباط با مشتریان (CRM) شرکت هوده با هدف ایجاد رضایتمندی بیشتر، تسریع و تسهیل در امور مربوط به پشتیبانی کارت اعم از امور مالی، فعال/غیرفعالی کارت‌های اعتباری، میزان اعتبار، سوالات مربوط به پذیرندگان و فروشگاه‌های طرف قرارداد و ... راه اندازی شد.
دکتر عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به گزارش ارسالی از سوی دکتر بهزاد شیری مدیرعامل پست بانک ایران در خصوص کیفیت برگزاری مجمع سال مالی ۱۴۰۰ بانک و ذکر تفاوت های چشمگیر آن نسبت به سال های قبل ، نوشت: «از تلاش های جناب عالی و همکارانتان سپاسگزارم».
بیمه توقف کسب و کار، نامی که دوسال است با بیمه تعاون همراه شده و یونس مظلومی، از آن به عنوان رفع کننده دغدغه مالی کسب و کارها در زمان پاندمی کرونا یاد می کند. در این گزارش بناست تا به روایت این دغدغه پرداخته شود.
«محسن پدرام» نایب رئیس هیات مدیره به همراه «احسان غلامی» رئیس اداره کل توسعه سرمایه انسانی بانک قرض الحسنه مهر ایران، به منظور نظارت، ارزیابی و تجزیه و تحلیل عملکرد مدیریت شعب استان گیلان از شعبه های این استان بازدید کردند.
بر اساس برنامه زمانبندی مدیریت امور شعب استان تهران در خصوص ارزیابی عملکرد شعب جلساتی با حضور روسای شعب الهیه، پیروزی مدیریت شعب شرق تهران و همچنین آیت ا…کاشانی و نوآوری مدیریت شعب غرب تهران ، برگزار شد
قیمت سکه امامی (طرح جدید) امروز سه شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۱ با ۷۰ هزار تومان کاهش نسبت به آخرین نرخ روز یکشنبه ۱۴ میلیون و ۹۸۰ هزار تومان به فروش رسید.
برنامه پرمخاطب «عصر جدید» همزمان با فرا رسیدن عید بزرگ غدیر؛ حمایت گسترده بانک شهر و معرفی استعدادهای برگزیده به پایان رسید.به گزارش روابط عمومی بانک شهر، فینال فصل سوم برنامه «عصر جدید» به عنوان پرمخاطب ترین برنامه سال جدید، در شب عید سعید غدیر، با معرفی استعداد های برتر برگزار و 6 فینالیست این دوره، جوایز خود را از بانک شهر دریافت کردند.
سازمان آگهی های پرسون