مدیرعامل بانک مسکن با بیان اینکه همه ما مسئولیم که به قانون پایبند باشیم، گفت: بانک مرکزی باید سپرده قانونی بانکهایی که به تامین مالی نهضت ملی مسکن وارد نشده و به قانون عمل نکردهاند را افزایش دهد.
سرپرست بانک توسعه تعاون برمدیریت هوشمند مصارف و تسهیلات تاکید کرد و گفت: ابزارهای تامین مالی نوین همچون اوراق گام وال سی ریالی در اولویت شعب قرار گیرند.
احمد صفرزاده معاون فنی بیمه ایران اعلام کرد: جشنواره تخفیفات بیمه ایران که به مناسبت هفته دولت به اجرا گذاشته شده بود, با توجه به استقبال مردم عزیز و بیمه گزاران گرامی، تا پایان شهریور مـاه ۱۴۰۱ ادامه دارد.
دکتر «سید سعید شمسینژاد» در گفتوگو با خبرنگاران خبر از رشد ۴۰ درصدی منابع بانک قرضالحسنه مهر ایران در سال ۱۴۰۱ و هدفگذاری این بانک برای جذب ۵۰ میلیون مشتری داد.
موکب هیئت خادمین حضرت زهرا(س) توسط کارکنان بانک ملی ایران در اداره امور شعب استان ایلام ،از 14 شهریور ماه جاری در پایانه مرزی مهران دایره شده و در حال خدمت رسانی به زائران اباعبدالله الحسین (ع) است.
بانک پارسیان در راستای عمل به بندهای تبصره 16 قانون بودجه 1401 و همگامی باسیاستهای دولت طی 5 ماه امسال، بیش از 10،040 میلیارد ریال تسهیلات در بخشهای ازدواج، فرزند آوری ، اشتغال زایی روستایی و ودیعه مسکن پرداخت کرده است.
در جشنواره شهید رجایی از غلامرضا آرین مدیر بانک صنعت و معدن استان زنجان از سوی محسن افشارچی استاندار و رییس ستاد جشنواره شهید رجایی استان زنجان تقدیر شد.
شعبه خبرنگار بانک اقتصادنوین در تهران که پیشازاین بهمنظور انجام عملیات بازسازی به محل موقت منتقلشده بود، در محل قبلی آماده ارائه خدمات به هموطنان گرامی است.
مدیر روابط عمومی بانک پارسیان از انجام 43 هزار تراکنش با خودپردازهای مستقر در مناطق مرزی این بانک از نخستین روز خدماتدهی تا 19 شهریور ماه به زائران حسینی در اربعین خبر داد.
گزارش توجیهی هیات مدیره شرکت بیمه «ما» (سهامی عام) برای افزایش 60 درصدی سرمایه فعلی خود در حالی روانه کدال شده که جزییات این گزارش حاکی از توسعه فعالیت های اتکایی در این شرکت چابک دارد.