بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

مهمترین اخبار

با انعقاد تفاهمنامه همکاری بانک تجارت و کمیته امداد امام‌خمینی (ره) برای احداث 1000 مگاوات نیروگاه خورشیدی، امکان بهره‌مندی بالغ بر 200 هزار خانواده مددجوی تحت پوشش کمیته امداد به‌ عنوان سهامدار از عواید احداث این پروژه فراهم شد.
در بازدید محسن سیفی از پارس خودرو مطرح شد؛

تقویت صنعت خودرو با حمایت مالی بانک صادرات

مدیرعامل بانک صادرات ایران در بازدید از پارس‌خودرو از آمادگی بانک برای توسعه زنجیره تأمین و همکاری در تولید محصولات جدید این شرکت خبر داد.
پرویز خسروشاهی، رئیس کل بیمه مرکزی، گفت: تنها ۲ درصد ضریب نفوذ بیمه در کشور نشان می‌دهد که بخش اعظم بازار بیمه هنوز توسعه‌نیافته است و زمینه‌ای برای جهش بزرگ اقتصادی فراهم است.
رئیس‌کل بیمه مرکزی با تشریح وضعیت صنعت بیمه گفت: ضریب نفوذ بیمه در اقتصاد تنها دو درصد است و ۹۴ درصد واحدهای مسکونی کشور هنوز فاقد بیمه آتش‌سوزی‌اند.
از سال ۱۳۹۹ صدور بیمه‌نامه‌های شخص ثالث به‌صورت تمام‌الکترونیکی انجام می‌شود و دیگر نسخه کاغذی در اختیار بیمه‌گزاران قرار نمی‌گیرد. در این مطلب با روش‌های مختلف دریافت و چاپ نسخه فیزیکی بیمه‌نامه شخص ثالث بیمه تعاون آشنا می‌شوید.
نمی‌توان به درستی عنوان کرد که ماندگاری یک‌ساله محمدرضا فرزین رئیس بانک مرکزی دولت مرحوم رئیسی در دولت چهاردهم را باید از خوش‌شانسی و کاربلدی او دانست یا پای چیزهای دیگری در میان است؛ چراکه هر طور که حساب کنیم سیاست‌های تیم اقتصادی دولت قبل چنان ناکارآمد بود که یکی از دلایل روی آوردن مردم به مسعود پزشکیان را می‌توان تغییر ریل اقتصادی دانست.
مهندس نوری، رئیس صندوق بیمه کشاورزی، اعلام کرد که با استفاده از فناوری اطلاعات و داده‌های ماهواره‌ای بیش از ۹ میلیون هکتار گندم و دانه‌های روغنی تحت پوشش بیمه قرار گرفت و صحت بیش از ۹۰٪ بیمه‌نامه‌ها تضمین شد.
عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران پیشنهاد داد:

بانک صادرات در مسیر تحول دیجیتال؛ از توکن املاک تا شمولیت مالی

عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران با اشاره به ظرفیت های قانون تامین مالی تأکید کرد: صادرات ایران با تکیه بر زیرساخت‌های دیجیتال و پروژه‌های نوآورانه، گام مهمی در پذیرش توکن‌های املاک و استفاده از آنها به‌عنوان وثیقه در سامانه جامع وثایق برداشته است.
سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد یارانه مرحله ۱۷۶ مربوط به مهرماه سال جاری به مبلغ ۱۱۵ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال به حساب بیش از ۱۰ میلیون خانوار در دهک‌های اول تا سوم واریز شد. این مبلغ با کسر اقساط وام‌های سرپرستان خانوارهای وام‌گیرنده محاسبه و قابل برداشت است.
بر اساس بخشنامه ۰۴/۱۸۱۹۷۲ بانک مرکزی، سقف فردی تسهیلات قرض‌الحسنه «اشتغال و مشاغل خانگی»، «رسته‌های شغلی مصوب کمیسیون عملیات پولی و اعتباری بانک مرکزی» و سقف تسهیلات «کارفرمایی» افزایش یافت.
محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش حیاتی بانک کشاورزی در تأمین مالی بخش کشاورزی، گفت جذب سرمایه و رفع موانع بروکراسی برای توسعه زنجیره ارزش محصولات ضروری است.
در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴، بانک صادرات ایران با هدف حمایت از مستأجران کم‌درآمد و اجرای طرح‌های دولتی، بیش از ۹ هزار و ۴۴۱ فقره وام ودیعه مسکن به ارزش بیش از ۱۶ هزار و ۶۹۰ میلیارد ریال پرداخت کرد.
کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طرح تحقیق و تفحص از عملکرد بانک‌های دولتی و بانک‌های واگذار شده مطابق با اصل ۴۴ قانون اساسی از سال ۱۳۹۴ تا کنون را تصویب کرد. طبق آیین‌نامه داخلی مجلس، گزارش این تحقیق و تفحص برای بررسی در جلسه علنی به هیئت رئیسه ارائه خواهد شد.
سازمان آگهی های پُرسون