آموزش و پرورش

آخرین و مهمترین خبرهای فرهنگیان و مدارس را در صفحه جامعه پرسون بخوانید.

در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی و اهانت دانش آموزان به ساحت معلم روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی اطلاعیه‌ای در این باره صادر کرد.
سازمان سنجش از افزایش دستگاه‌های تقلب‌یاب سر جلسه‌های کنکور خبر داده و گفته بود، حدود ۸۵۷نفر با تجهیزات دستگیر و بین سه تا ۱۰ سال از شرکت در کنکور محروم شدند. عبدالرسول عباسپور گفته است: تعداد متقلبان کنکور ۱۴۰۱ نسبت به سال قبل از آن، چهار برابر شده است.
وزیر آموزش و پرورش گفت:بچه‌ها را برای امروز تربیت می‌کنیم، در حالی که بچه‌ها را باید برای آینده و زمانه خودشان تربیت کرد و این یکی از نقصان‌هایی است که چه در مدارس دولتی و چه غیردولتی وجود دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان العام کرد که مدارس اصفهان در روز یکشنبه باز است، اما طرح زوج و فرد همچنان اجرا می‌شود.
برخی دانش‌آموزان و دانشجویان شایعاتی درباره داروهای محرک تجویزی شنیده‌اند که به لحاظ علمی می‌تواند به آن‌ها در تمرکز حواس و عملکرد بهتر کمک کند، این درحالیست که که مصرف خودسرانه این داروها عواقب جدی برای فرد مصرف‌کننده به همراه دارد.
بنابر اعلام معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، دانش آموزان دختر در صورتی که متأهل شوند، می‌توانند با رعایت شئونات و مسائل تربیتی به تشخیص شورای مدرسه در همان مدرسه روزانه ادامه تحصیل دهند.
آلودگی هوا موجب غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و پیش دبستانی در شهرستان های البرز و آبیک استان قزوین طی نوبت های صبح و بعدازظهر فردا شد.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: با اجرای کنکور در دو مرحله و لحاظ شدن بالاترین نمره زمینه کاهش استرس برای شرکت کنندگان به صورت بسیار بالایی فراهم شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با اشاره به مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوا گفت: با توجه به آلودگی هوا کلاس‌های درس در تمام مقاطع تحصیلی تهران به جز پردیس، دماوند و فیروزکوه فردا دهم دی‌ماه به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش درخصوص پیشگیری از تقلب در امتحانات نهایی گفت: راهکار جدی‌ برخورد با شبکه‌های سودجویی است که این اقدامات را در فضای مجازی تبلیغ می‌کنند و درخواست خود را به پلیس فتا ارائه داده‌ایم.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تاکنون شیر رایگان در میان دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردارِ هشت استان کشور توزیع شده است گفت: تخصیص بودجه لازم برای توزیع بسته‌های امنیت غذایی از سوی سازمان برنامه به طور کامل محقق نشد؛ با این حال همچنان در حال پیگیری هستیم.
سازمان آگهی های پرسون