مدیریت بحران

گزارش و اخبار لحظه ای حوزه بحران و راهکارهای مدیریت بحران را در حوزه مدیریت بحران سرویس جامعه پرسون بخوانید.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران با تاکید بر اهمیت “ثانیه‌های طلایی” پس از وقوع انفجار، به شهروندان توصیه کرد در این شرایط خونسردی خود را حفظ کرده و به دنبال پناهگاه امن باشند.
وی افزود: نانوایی‌های استان فعال هستند و پیش‌بینی لازم برای تأمین آرد در این شرایط انجام شده است. همچنین کارخانه‌های تولید نان نیز در حال تولید هستند تا هیچ‌گونه وقفه‌ای در عرضه نان ایجاد نشود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: خوشبختانه در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی نداریم، اما شرایط ایجاب می‌کند بازار مرتب رصد شود تا مردم کمبودی را احساس نکنند.

مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل، در آیین کلنگ‌زنی خانه امید بازنشستگان تأکید کرد که این پروژه بیش از یک طرح عمرانی، حرکت فرهنگی مهمی برای تکریم بازنشستگان و بهره‌گیری از تجربیات آنان است و فرصتی مناسب برای تعامل و هم‌افزایی بازنشستگان با مدیران و جامعه فراهم می‌کند.
آخرین وضعیت ترافیکی کشور حاکی از ترافیک نیمه‌سنگین در پنج محور پرتردد است. همزمان، پلیس راهور فراجا به دلیل هشدارهای جوی، نیروهای خود را در حالت آماده‌باش کامل قرار داده است.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد با ورود سامانه بارشی جدید از روز شنبه، نیروهای امدادی در تمام استان‌های در معرض خطر در آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند. او از هموطنان خواست از سفرهای غیرضرور پرهیز کنند.

بارش‌های سیل‌آسای شدید در نواحی جنوب شرق برزیل خسارات جانی و مالی سنگینی برجای گذاشت. رسانه‌های محلی گزارش داده‌اند که تاکنون جان باختن ۱۴ نفر قطعی شده و بیش از ۴۴۰ نفر در پی این حوادث طبیعی آواره شده‌اند.

مرکز اطلاعات ترافیک پلیس راهور نسبت به شرایط جوی ناپایدار در ۱۴ استان کشور هشدار داد و اعلام کرد که محور مهم کرج-چالوس به دلیل بارش‌ها مسدود شده است؛ از رانندگان خواسته شد پیش از سفر، وضعیت جاده‌ها را چک کنند.

جانشین رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به رشد ۴ درصدی جان‌باختگان تصادفات در ۹ ماه ابتدایی سال و کاهش آن به ۱.۸ درصد در ۱۰ ماهه، تأکید کرد رفتار رانندگان عامل اصلی در کاهش تلفات نوروزی است و تصریح کرد اختیار کاهش جریمه‌های رانندگی از حیطه پلیس خارج بوده و اعتراض‌ها باید از مسیر قانونی پیگیری شود.
اداره کل مدیریت بحران استان کرمان با صدور اطلاعیه‌ای رسمی، به شهروندان به‌ویژه ساکنین مرکز استان کرمان هشدار داد که به دلیل شرایط جوی و احتمال افزایش آلودگی هوا در صبح روز سه‌شنبه، لازم است پیش از خروج از منزل، آخرین اخبار موثق را از رسانه‌های رسمی پیگیری کنند.
آیین رونمایی از بسته رفاهی، انگیزشی و اداری کارکنان شهرداری تهران، امروز دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ با حضور علیرضا زاکانی و معاونان وی برگزار شد. زاکانی در این مراسم با تأکید بر رفع تبعیض در پرداخت حقوق و تبدیل وضعیت نیروها، از تکمیل ۴۳۰ واحد پروژه «مسکن بهشت» برای کارکنان خبر داد و اعلام کرد که دو پروژه مسکن جدید تا پیش از عید آغاز خواهد شد.
ورود سامانه بارشی از غرب کشور، استان‌های شمال‌غرب، غرب، سواحل دریای خزر و دامنه‌های جنوبی البرز را از سه‌شنبه تحت تأثیر قرار می‌دهد و موجب بارش باران، گاهی همراه با رعدوبرق خواهد شد.
استاندار آذربایجان‌غربی با تأکید بر ضرورت اجرای یکسان ضوابط شهرسازی، اعلام کرد هرگونه ساخت‌وساز خارج از چارچوب قانونی بدون تبعیض برخورد خواهد شد و حفاظت از محدوده‌های پیرامونی دریاچه ارومیه خط قرمز مدیریت استان است.
فرمانده مرزبانی فراجا از اجرای موفقیت‌آمیز طرح ویژه مقابله با قاچاق سلاح در مرزهای کشور خبر داد. بر اساس این گزارش، در جریان عملیات‌های انجام شده طی یک هفته گذشته، نیروهای مرزبانی موفق به کشف و ضبط ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی شدند.

رسول سعیدی زاده پژوهشگر، نویسنده و روزنامه نگار نوشت:

جامعه ایران دوپاره نیست، متکثر است

جامعه ایران بیش از آنکه دوپاره باشد، متکثر و چندصدایی است، ریشه‌های شکل‌گیری دوقطبی‌نمایی در فشارهای اقتصادی، بحران اعتماد، سیاست هویتی و نقش رسانه‌ها بررسی شده و راه بازسازی اعتماد ملی در گفت‌وگو، پذیرش تکثر و تمرکز بر منافع مشترک ترسیم می‌شود.
معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران از آغاز طرح تشدید نظارت بر کالاهای پرمصرف همزمان با شروع ماه مبارک رمضان خبر داد و اعلام کرد که در راستای نظارت دقیق، نمونه‌برداری گسترده‌ای در سراسر کشور انجام خواهد شد.

با نزدیک شدن به ایام نوروز و افزایش قابل توجه مصرف آب ناشی از خانه‌تکانی‌های پایان سال، کارشناسان بر لزوم مدیریت و صرفه‌جویی بیشتر در مصرف تأکید می‌کنند، زیرا به‌رغم بارش‌های زمستانی، منابع آبی کشور همچنان در وضعیت شکننده‌ای قرار دارند.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی از مهار آتش‌سوزی در جنگل‌های مرزن‌آباد خبر داد و اعلام کرد که منشأ حریق انسانی بوده و تنها لاشبرگ‌ها و بقایای خشک کف جنگل دچار سوختگی شده‌اند.
سازمان آگهی های پُرسون