مدیریت بحران

گزارش و اخبار لحظه ای حوزه بحران و راهکارهای مدیریت بحران را در حوزه مدیریت بحران سرویس جامعه پرسون بخوانید.

هشدار آلودگی هوا در قزوین؛

آموزش غیرحضوری شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین از غیرحضوری شدن تمامی فعالیت‌های آموزشی استان در روز پنج‌شنبه چهارم دی‌ماه خبر داد؛ تصمیمی که در پی تداوم آلودگی هوا و با هدف حفظ سلامت شهروندان اتخاذ شده است.
سد کرج به مرز خشکی رسید؛

۹۷ درصد مخزن خالی است

سد امیرکبیر (سد کرج)، یکی از پنج سد اصلی تأمین‌کننده آب شرب تهران، در شرایطی کم‌سابقه قرار گرفته است؛ به‌گونه‌ای که بر اساس آخرین آمار، بیش از ۹۷ درصد حجم مخزن این سد خالی شده و میزان ذخیره آب آن به کمترین سطح در ۶۳ سال گذشته رسیده است.
در پی تداوم پایداری هوا، افزایش غلظت آلاینده‌ها و وقوع پدیده مه‌گرفتگی در ۴۸ ساعت گذشته، کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی با هدف حفظ سلامت شهروندان، مجموعه‌ای از تصمیمات فوری را برای روز چهارشنبه سوم دی‌ماه در شهرهای اراک و ساوه اتخاذ و اعلام کرد.
با تصمیم ستاد مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌غربی و در راستای پیشگیری از شیوع ویروس آنفلوانزا، تمامی مراکز آموزشی و مقاطع تحصیلی مدارس استان در نوبت‌های صبح و بعدازظهر روز چهارشنبه سوم دی‌ماه ۱۴۰۴ تعطیل و آموزش‌ها به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود؛ این در حالی است که آزمون‌های نهایی طبق برنامه قبلی برقرار خواهد بود.
در پی افزایش شاخص آلودگی هوا و پایداری شرایط جوی، کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی با تعطیلی مراکز پیش‌دبستانی و برگزاری غیرحضوری کلاس‌های ابتدایی در شهر اراک و چند روستای اطراف برای روز سه‌شنبه دوم دی‌ماه موافقت کرد.
اعلام جزئیات اجرای زوج‌وفرد؛

مجوز روزانه طرح ترافیک لغو شد

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با تشریح جزئیات اجرای طرح زوج‌وفرد در پایتخت، از برخورد میدانی با خودروهای متخلف، ابطال معاینه فنی خودروهای دودزا و ممنوعیت صدور مجوز روزانه طرح ترافیک خبر داد.
نتایج سرشماری پاییزه در پارک ملی خشکی دریایی بوجاق، نویدبخش آینده‌ای روشن برای قرقاول، این نگین بومی شمال ایران است. آمارهای اولیه نشان می‌دهد جمعیت این پرنده زیبا و شاخص ایرانی نسبت به سال گذشته افزایش یافته و بار دیگر اهمیت اقدامات حفاظتی و مشارکت مردمی را در صیانت از میراث طبیعی کشور برجسته ساخته است.
تصمیم فوری کارگروه آلودگی هوا؛

آموزش مجازی برای ابتدایی‌ها در البرز/ جزئیات

در پی تشدید آلودگی هوا و تصمیم کارگروه اضطرار استان البرز، مدارس ابتدایی و مراکز پیش‌دبستانی و مهدکودک‌ها در روز سه‌شنبه دوم دی‌ماه تعطیل و آموزش به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود؛ در حالی که فعالیت دانشگاه‌ها، ادارات و مراکز خدماتی ادامه خواهد داشت.
آلودگی هوا تهران را به وضعیت اضطرار کشاند؛

آموزش مجازی ابتدایی‌ها و اجرای زوج‌وفرد در تهران

در پی تداوم آلودگی هوا و افزایش شاخص‌های آلایندگی، کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران تصمیم به اعمال محدودیت‌های گسترده برای روز سه‌شنبه ۲ دی‌ماه گرفت؛ تصمیماتی که شامل تعطیلی مراکز آموزشی خردسالان، آموزش غیرحضوری مدارس ابتدایی و اجرای طرح زوج و فرد در پایتخت می‌شود.
نهایی شدن نقشه اولویت‌بندی طرح‌های نیمه‌تمام سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، نشانه‌ای روشن از یک چرخش راهبردی در سیاست صنعتی کشور است؛ چرخشی که می‌کوشد در شرایط محدودیت منابع و ناترازی بودجه‌ای، سرمایه‌های معطل‌مانده را به چرخه تولید بازگرداند و پروژه‌های فاقد توجیه اقتصادی را از مسیر توسعه کنار بگذارد.
علیمحمدی، رئیس کل دادگستری استان ایلام، در دیدار با سازمان‌های مردم‌نهاد با تأکید بر مأموریت دستگاه قضایی در اجرای عدالت، هشدار داد که هرگونه کوتاهی در خدمت‌رسانی به مردم عواقب جدی به دنبال خواهد داشت و بر نقش اثرگذار سمن‌ها در افزایش سازش و پیشگیری اجتماعی تأکید کرد.
پیشگیری از آنفلوانزا؛

مدارس این استان غیرحضوری شد/ جزئیات

با تصمیم ستاد مدیریت بحران آذربایجان‌غربی و با هدف پیشگیری از شیوع ویروس آنفلوانزا، تمامی مدارس استان روز سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل اعلام شد و آموزش به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
معاون بازرگانی صمت خراسان جنوبی خبر داد:

ورود محموله بزرگ برنج پاکستانی/ کاهش محسوس قیمت‌ها در راه است

معاون بازرگانی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از واردات گسترده برنج پاکستانی به استان طی روزهای آینده خبر داد و گفت: با عرضه این محموله‌ها، قیمت برنج در بازار خراسان جنوبی به‌طور محسوسی کاهش می‌یابد.
معاون استاندار قم از غیرحضوری شدن مدارس در برخی شهرستان‌ها و بخش‌های این استان در نوبت صبح روز یکشنبه ۳۰ آذرماه ۱۴۰۴ خبر داد؛ تصمیمی که به‌دلیل کاهش محسوس دما و رسیدن آن به منفی ۴ درجه اتخاذ شده است.
اداره آموزش و پرورش شهرستان جاسک اعلام کرد به‌دلیل قطعی گسترده آب و تداوم مشکلات زیرساختی مدارس پس از بارش‌های اخیر، آموزش در تمامی مدارس این شهرستان روز یکشنبه ۳۰ آذرماه به‌صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
ستاد مدیریت بحران استان کرمان با توجه به برودت شدید هوا و یخ‌زدگی معابر اعلام کرد که فعالیت کلیه ادارات دولتی، مدارس، دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌ها و بانک‌های شهرستان کرمان در روز یکشنبه ۳۰ آذرماه با دو ساعت تأخیر آغاز خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از تعطیلی فعالیت حضوری مدارس چند شهرستان استان در روز یکشنبه ۳۰ آذرماه خبر داد و گفت: به‌دلیل بارش برف، برودت هوا و یخبندان شدید معابر، آموزش در این مناطق به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.
مطالبات شهروندان منطقه ملاشیه اهواز در تالار "صدای مردم" شنیده شد و در ادامه، با بازدید میدانی استاندار خوزستان و صدور دستورات اجرایی، چهار اقدام عملیاتی با زمان‌بندی مشخص برای رفع چالش‌های اساسی این منطقه به تصویب رسید.
آسمان پس از هشت دهه، سخاوتمندانه‌ترین بارش خود را نثار زمین کرد تا موجی از شادی و امید راه بیفتد. این بارندگی تاریخی که رکوردهای قدیمی را جابه‌جا کرد، جانی دوباره به رودخانه‌ها بخشید و لبخند رضایت را بر چهره مردم نشاند.
سازمان آگهی های پُرسون