حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

احلام و پوریا سه سال قبل عقد کردند و حالا بعد از مدت طولانی کشمکش تصمیم به طلاق گرفته‌اند. پوریا خواستار این جدایی است و می‌گوید بعد از سال‌ها تلاش برای زندگی مشترک حالا فهمیده راهش از همسرش جداست و باید طلاق بگیرند.

مرد جوانی بامداد امروز در پارک قیطریه تهران بدست ۴ مرد به قتل رسید و تحقیقات در خصوص دستگیری متهمان این پرونده در شعبه ۵ دادسرای جنایی ادامه دارد.

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران از دستگیری عامل درگیری منجر به جنایت درمنطقه قیام دشت خبر داد و گفت: متهم در کمتر از ۶ ساعت شناسایی و دستگیر شد.
در سال‌های اخیر، شاهد افزایش قابل توجهی در وقوع قتل‌های خانوادگی بوده‌ایم که این امر نه تنها نگران‌کننده است بلکه زنگ خطری برای سلامت روانی و اجتماعی جامعه به شمار می‌آید.

طبق آمار، ۸۶ درصد از موارد مسمومیت در منازل مسکونی رخ داده است. از این میزان، ۹۷ درصد مربوط به نقص در لوله‌کشی آبگرم کن و بخاری بوده است. بخاری‌های بدون دودکش به هیچ عنوان برای استفاده در فضا‌های بسته و منازل توصیه نمی‌شوند، زیرا احتمال مسمومیت در این شرایط بسیار بالا است.
آقای شاهین مستوفی، رئیس مرکز بازرسی، مبارزه فرارهای مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی گفت: اخیرا در بازرسی های این سازمان به یک مورد فرار مالیاتی برخوردیم که یک رستوران دار با استفاده از کارتخوان یک قصاب اقدام به کتمان درآمد و کم اظهاری می کرد.

مردی در افغانستان در اجیر کردن یک گروه در ایران نقشه ربودن تاجر ثروتمند را عملی کرد و توانست ۱۰میلیارد تومان از خانواده‌اش اخاذی کند اما به دست آوردن این پول چنان زیر زبانش مزه کرده بود که تصمیم گرفت به اخاذی‌اش ادامه دهد، غافل از اینکه لو خواهد رفت.

هواپیمای فوکر ۱۰۰ پرواز پرواز تهران-قشم هواپیمایی قشم‌ایر به دلیل شکسته شدن شیشه کابین خلبان مجبور به فرود اضطراری در فرودگاه مهرآباد شد. مدیر روابط عمومی قشم ایر در این‌باره گفت: نقص فنی هواپیما در حال برطرف شدن است و پرواز ۱۲۴۰ تهران-قشم به زودی انجام خواهد شد.
«پس از پوشش نامحسوس مناطقی که احتمال وقوع موارد مشابه وجود داشت ماموران گشت پلیس، سارقان را در حال زورگیری از شهروندان مشاهده و بلافاصله جهت دستگیری آنها اقدام کردند. متهمان با مشاهده ماموران متواری شدند که طی یک تعقیب و گریز کوتاه، ماموران موفق به متوقف کردن متهمان و دستگیری آنها شدند.»
رئیس دیوان عالی کشور در جلسه هیأت عمومی:

تا رسیدن به قوه قضائیه تراز نظام جمهوری اسلامی فاصله داریم

حجت الاسلام والمسلمین منتظری گفت: بدون تعارف باید گفت تا رسیدن به قوه قضائیه تراز نظام جمهوری اسلامی فاصله داریم و در این مسیر باید نیاز به عنصر مجاهدت عوامل قضایی و تجهیز امکانات و منابع انسانی مورد نیاز است.
سازمان آگهی های پرسون