حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

رییس سازمان پزشکی قانونی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در نوروز امسال و در قالب پویش «نه به تصادف» گفت: با توجه به مباحث کارشناسی و استانداردهای موجود در جمع آوری و تدوین آمار در سازمان پزشکی قانونی کشور، آمار نهایی تصادفات نوروزی نیمه دوم اردیبهشت ماه از سوی این سازمان اعلام خواهد شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: متهمی که در سال ۹۵ شهروندی را در اصفهان به قتل رسانده و به خارج از کشور متواری شده بود در عملیات مأموران پلیس اطلاعات دستگیر شد.
مرد شیطان صفتی که زنان میانسال را در تهران هدف آزار و اذیت شیطانی قرار می‌داد، با هوشیاری کارآگاهان جنایی اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ دستگیر شد.
رئیس مرکز تحلیل داده‌های پلیس راهور فراجا گفت: تصادفات رانندگی بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، هشتمین عامل مرگ‌ومیر در جهان محسوب می‌شود. اما بر اساس اعلام وزارت بهداشت، متأسفانه در کشور ما، تصادفات رانندگی از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۹ سومین عامل مرگ‌ومیر بوده است.
بازه زمانی ۲۰ تا ۲۳ فروردین؛

محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته اعلام شد

پلیس راهور فراجا به‌منظور تسهیل عبور و مرور و افزایش ایمنی در تردد مسافران جزئیات محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی آخرهفته در بازه زمانی ۲۰ تا ۲۳ فروردین را اعلام کرد.
رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد؛

راه‌اندازی مرکز آزمون تصادف در کشور

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مطالبات پلیس راهور از خودروسازان، ارتقاء ایمنی و استحکام بدنه خودروهاست، گفت: خودروها دو نقش حیاتی ایفا می‌کنند؛ یکی در جلوگیری از تصادفات و دیگری در حفاظت از جان رانندگان و سرنشینان پس از وقوع تصادف.

با حکم دیوان عدالت اداری انجام شد؛

ایران خودرو را به کروز واگذار شد

بر اساس اطلاعات منتشر شده در کدال، رای قطعی دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال حکم شورای رقابت مبنی بر انحصار کروز در ایران‌خودرو صادر شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت: مدیر یک شرکت بتن به دلیل نگهداری گازوئیل قاچاق در تعزیرات گیلان محکوم شد.
از تمام اتهامات و بعد از تمام بی مهری ها، نامهربانی ها؛

سیف تبرئه شد

ولی الله سیف رئیس کل پیشین بانک مرکزی بعد از تمام نامهربانی ها و روانه انواع دروغ ها و تهمت های عده ای به سویش، از تمام اتهامات تبرئه شد.
هفدهمین گزارش ستاد رسانه‌ایِ پویش ملی نه به تصادف؛

نه به تصادف فراتر از یک کمپین فصلی/ این پویش باید به یک فرهنگ ملی تبدیل شود

پویش ملی «نه به تصادف!» که در تعطیلات نوروزی با هدف کاهش تصادفات جاده‌ای راه‌اندازی شد، اکنون به عنوان یک حرکت فرهنگی و آموزشی ضروری شناخته می‌شود.
رییس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم‌ پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: شمار فوت‌شدگان حادثه معدن مهماندویه دامغان، با پیدا شدن پیکر ۲ اتباع خارجی دیگر، به پنج نفر رسید و جست‌و‌جو‌ها برای یافتن ۲ کارگر دیگر همچنان ادامه دارد.
سازمان آگهی های پُرسون