حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

دادستان تهران گفت: نتیجه پیگیری‌های مستمر پرونده‌ کینگ مانی، منتج به شناسایی سه ملک به ارزش‌های تقریبی ۳۴۰ میلیارد تومان، بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان و حدود ۷ هزار میلیارد تومان شده است.
احمد زیدآبادی در یادداشتی تلگرامی مطرح کرد:

انجمن دفاع از حقوق زندانیان می‌تواند مرجع تفکیک زندانی سیاسی باشد

فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: به نظرم انجمن دفاع از حقوق زندانیان می‌تواند مرجع معتبری برای تفکیک زندانی سیاسی از غیرسیاسی باشد و فهرست جامع و مانعی در اختیار رئیس دستگاه قضا قرار دهد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با اشاره به اینکه خبرنگاران پیام‌آوران حقیقت و عدالت اند، گفت: نقش رسانه در ترویج افکار بسیار کلیدی است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: برآورد وزارت نیرو این است که همین حالا به اندازه تولید سه نیروگاه مانند نیروگاه اتمی بوشهر، برق توسط مزارع و ماینرهای غیرقانونی مصرف می‌شود.
در دنیای امروز، امنیت فیزیکی در ورودی ساختمان‌ها، مراکز حساس و عمومی به یک ضرورت انکارناپذیر تبدیل شده است. استفاده از ابزارهای پیشرفته برای جلوگیری از ورود اشیای ممنوعه، مواد خطرناک یا سلاح‌های سرد و گرم، یکی از راهکارهای کلیدی در این زمینه است. گیت فلزیاب و راکت فلزیاب دو ابزار مهم در حوزه بازرسی
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان خبر داد:

پایان کار قاچاقچی سوخت در گیلان

۴۲۰۰ لیتر گازوئیل قاچاق در رشت کشف و ضبط شد؛ پرونده‌ای که با تأیید شرکت نفت منطقه‌ای، به جریمه‌ای بیش از ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برای متخلف انجامید.
بعد از حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین در دوم تیرماه مددجویان به ندامتگاه تهران بزرگ منتقل شدند و اکنون تصاویری از برگشت همه زندانیان به زندان اوین منتشر شده است.
رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: تاکنون بیش از ۲.۸ میلیون نفر از زائران کشور خارج شده‌اند؛ در حالی‌ که بازگشت زائران آغاز شده و آمار تصادفات نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
سازمان آگهی های پُرسون