پس از گزارش حمله، نیروهای انتظامی بلافاصله دو نفر از مهاجمان را دستگیر کردند. او تأکید کرد که پلیس چهار نفر همدست حملهکنندگان به بیمارستان الیگودرز را نیز در مخفیگاهشان شناسایی و دستگیر کرد.
در عملیات مشترک واحدهای مبارزه با تروریسم سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استانهای مازندران و گلستان فردِ وابسته به گروهکِ تکفیری با هویت معلوم بازداشت و در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان در اجرای مرحله چهاردهم طرح آرامش خبر داد که طی آن ۶۲۲ خردهفروش و ۱۳ قاچاقچی مواد مخدر دستگیر و ۱۴۰ کیلوگرم انواع مواد مخد
پژوهشگران پدیدهای به نام شلاق هیدرواقلیمی (hydroclimate whiplash) را عامل ایجاد آتشسوزیهای گسترده در ایالت کالیفرنیای آمریکا میدانند که با افزایش گرمایش جهانی، تشدید شده است.
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: محمد عابدینی نخبه ایرانی که در ایتالیا بازداشت شده بود با پیگیریهای مشترک وزارت امور خارجه و وزارت اطلاعات آزاد و دقایقی پیش وارد تهران شد.
«مأموران برای بازرسی به باغ مورد نظر رفتند و پس از چندین ساعت جستوجو متوجه شدند این باغ، چاه عمیقی دارد به همین دلیل از آتش نشانی خواسته شد عملیات جستوجو را در چاه آغاز کنند. آتش نشانان پس از مدتی جستوجو جسد این مرد را ته چاه عمیق پیدا کرده و از آن خارج کردند.»
دیوان عدالت اداری در حالی صدور پروانه ساخت برای زمینهای روستایی فاقد سند در گیلان را ابطال کرده که طبق دادههای آماری ۸۰ درصد مساکن و اراضی روستایی فاقد سند رسمی هستند و این خود یک مرگ تدریجی و بی وقفه «روستانشینی» را رقم میزند.
فرمانده انتظامی شهرستان ری از کشف ۵۲ کیلوگرم تریاک و توقیف یک دستگاه خودروی حامل بار مواد مخدر، خبر داد و گفت: ۵۲ کیلوگرم تریاک بهصورت حرفهای داخل خودرو جاساز شده بود.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان در تحقیقات اولیه و رصد اطلاعاتی هویت متهم اصلی را شناسایی و طی یک عملیات پلیسی در مخفیگاه خود دستگیر کردند.
بیستمین و بیست و یکمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده در دو نوبت صبح و عصر به صورت فوقالعاده برگزار شد.