سیاست خارجی

آخرین و مهمترین خبر ها از تحولات جهان و خبرهای سیاست خارجی را در صفحه سیاسی پرسون بخوانید.

یک مقام امنیتی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مطرح کرد که با وجود تلاش‌های این رژیم برای متقاعد کردن دولت بایدن جهت امضا نکردن توافق هسته‌ای، آمریکا مصمم است این توافق احیا شود.

به روایت نماینده مجلس؛

جزئیات پیش نویس توافق برجام

خضریان در توئیتی نوشت: یکی از موضوعاتی که می‌بایست در متن توافق به آن توجه شود این است که آمریکا می‌بایست ‎تضمین دهد که از توافق خارج نشده، مکانیسم ماشه را اعمال نکرده و تحریم جدیدی وضع یا باز وضع نکند، اما متاسفانه هیچ یک از تضامین بیان شده تاکنون در متن توافق اخذ نگردیده است.
روزنامه شرق با اشاره تاخیر در حصول توافق برجام نوشت: به موازات مخالفت‌های جریان رادیکال داخلی در کشور و همچنین کارشکنی‌های کنگره آمریکا و نقش مخرب اسرائیل باید سهمی را هم برای روس‌ها در پدیدآمدن شرایط کنونی قائل بود.
فرض کنید نه ایران، نه اروپا و نه آمریکا، قصد عملی برای توافق برجام ندارند. یا چنین عزمی دارند، اما موانع موجود آن‌قدر زیاد است که امکان هر توافقی را منتفی می‌کند.‌ در چنین شرایطی باید چه کرد؟ باید دست روی دست گذاشت و عزا گرفت؟ و دائما به انتظار آینده نشست؟ یا اینکه هر روز بگوییم توپ در زمین آمریکاست و آنها هم بگویند موضع ایران قابل‌ قبول نیست؟ این دندان لق تا کی باید یا می‌تواند بماند؟
مشاور تیم مذاکره کننده ایران در مذاکرات وین با تاکید بر اینکه واشنگتن نباید تاریخ را تکرار کند خاطرنشان کرد که اگر آمریکا صادق باشد طی ۲ الی ۳ روز به توافق می رسیم.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تمرکز اساسی و ویژه دولت سهم بر بهبود وضعیت اقتصادی، توسعه مناسبات اقتصادی و روابط تجاری با کشورهای مختلف است با این نگاه که وضعیت اقتصادی کشور حل ‌شود، سطح معیشت مردم ارتقا و رفاه عمومی توسعه پیدا کند.
توان هسته ای ایران و تهدید به افزایش غنی سازی، بهترین تضمین است

نباید از آمریکا برای برجام تضمین بخواهیم

تضمین حقوقی و اقتصادی برای برجام ممکن نیست. دولت کنونی آمریکا به لحاظ حقوقی نمی‌تواند دولت بعدی را بدون شکل‌گیری یک عهدنامه با دوسوم آرای سنا به چیزی متعهد کند.
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان بعد از ظهر امروز پنجشنبه در گفتگوی تلفنی با "بلاول بوتو زرداری"، همتای پاکستانی خود در خصوص مهم ترین موضوعات مورد اهتمام مشترک در عرصه دوجانبه، منطقه ای و همچنین آخرین تحولات مربوط به مذاکرات برای رفع تحریم‌ها گفتگو و تبادل نظر کرد.
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان و شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی در خصوص مهم ترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور و نیز آخرین تحولات مذاکره برای رفع تحریم‌ها گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رفتار طرف آمریکایی اخیرا یک مقدار متفاوت از قبل شده است در نتیجه با توجه به یادداشت اخیر آمریکا ممکن است که دسترسی به توافق زمان ببرد.
سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه و حسین امیرعبداللهیان همتای ایرانی او پس از دیدار در مسکو، در یک نشست خبری مشترک شرکت کردند.
معاون سیاسی وزارت امور خارجه در دیدار رئیس و اعضای گروه دوستی پارلمانی نیجریه، فلسطین را قطب‌نمای پایداری و عدالت محوری نظم جهانی دانست و تصریح کرد: تا زمانی که حقوق مردم فلسطین به طور کامل استیفا نشود، دستیابی به امنیت و تحقق عدالت سرابی بیش نخواهد بود.

سازمان آگهی های پرسون