سیاست خارجی

آخرین و مهمترین خبر ها از تحولات جهان و خبرهای سیاست خارجی را در صفحه سیاسی پرسون بخوانید.

وزیر امورخارجه در پیامی در پی حمله رژیم صهیونیستی به صدا و سیما عنوان کرد: یک شیرزن ایرانی مقابل دوربین ایستاد؛ او صدای ایران بود؛ صدای زینبی که اجازه نمی‌دهد «کربلا در کربلا بماند».
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از اقدام جنایتکارانه حمله به سازمان صدا و سیما در اظهاراتی گفت که این حمله نشان داد اسرائیلی‌ها به استیصال افتاده‌اند.
امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل با بیان اینکه تا این لحظه، بر اثر تجاوز رژیم اسرائیل ۱۴۸۱ نفر شهید یا مجروح شده‌اند، گفت: ایران قاطعانه از امنیت و تمامیت ارضی خود دفاع خواهد کرد و آمریکا شریک تجاوز رژیم اسرائیل است.
وزیر خارجه ایران در گفت و گو با رئیس اقلیم کردستان عراق گفت: شرایط حساس فعلی اقتضا می‌کند دولت عراق و منطقه اقلیم مفاد توافق‌نامه امنیتی بین دو کشور را به صورت کامل اجرا کنند تا از هر گونه سوءاستفاده بدخواهان دو کشور برای ناامن‌سازی نواحی مرزی ممانعت شود.
شاید برای بعضی افراد تعجب‌آور باشد ولی باید بر ادامه مذاکره با آمریکا تأکید شود. قطع شدن مذاکره و ابتر ماندن آن، خواست رژیم صهیونیستی است که بعد از کارشکنی‌های سیاسی و تبلیغاتی حالا به جنگ برای ایجاد اخلال در آن متوسل شده است.
مسعود پزشکیان رئیس جمهور در تماس تلفنی با آقای محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق گفت: هر کشوری که به‌راستی خواهان صلح، امنیت و ثبات است، باید در صف مقابله با تجاوزگری رژیم صهیونیستی قرار گیرد.
رئیس هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی در اتحادیه بین‌المجالس آسیایی از به تعویق افتادن برگزاری اجلاس کمیته سیاسی APA خبر داد.
نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل با ارسال نامه فوری به شورای امنیت، حملات اخیر رژیم صهیونیستی را محکوم و خواستار تشکیل نشست اضطراری و اقدام قاطع این نهاد بین‌المللی علیه تجاوزات و تهدیدهای آشکار شد.
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام سه کشور اروپایی و آمریکا در استفاده ابزاری از شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای شبهه‌افکنی در مورد ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را به شدت محکوم کرد.
سازمان آگهی های پُرسون