دفاعی و امنیتی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس نظامی | دفاعی | امنیتی را در سرویس سیاسی پُرسون بخوانید.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش تأکید کرد:

دشمن با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک می‌کند

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری با تأکید بر اینکه ناکامی در دستیابی به اهداف در نبرد به معنای شکست است، اظهار کرد: دشمن نتوانسته به اهداف تعیین‌شده خود دست پیدا کند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش خبر داد:

ارتش آمادگی مقابله با تهدیدات در مرزها را دارد

امیر سرتیپ علی جهانشاهی با اشاره به استقرار یگان‌های نیروی زمینی ارتش در مناطق مختلف مرزی کشور گفت این نیرو به‌ویژه در سواحل مکران از آمادگی بسیار خوبی برای مقابله با تهدیدات برخوردار است.
مقامات کره جنوبی و ژاپن از شلیک یک موشک بالستیک از سوی کره شمالی خبر دادند، اما جزئیات بیشتری درباره نوع موشک و مسیر پرواز آن اعلام نشده است.
وقتی مسیرهای دریایی تحت فشار قرار می‌گیرد، واردات از دریا مختل می‌شود، مرزهای زمینی با چالش‌های امنیتی و لجستیکی روبه‌رو هستند و شرکت‌های هواپیمایی هم زیر تیغ تحریم نفس‌نفس می‌زنند، کشور صرفاً با یک «بحران مقطعی» مواجه نیست؛ بلکه با وضعیت «فشار ترکیبی» روبه‌روست.
امیرحسین کاوه فعال سیاسی و اجتماعی نوشت:

"شدت جنگ یا مدت جنگ" مسئله این است؟

مقایسه طول جنگ ایران با جنگ‌های ویتنام، عراق و افغانستان، بدون توجه به شدت درگیری، هزینه‌های تسلیحاتی و فشارهای لجستیکی، تصویر کاملی از واقعیت میدان ارائه نمی‌دهد؛ چراکه جنگ در عصر موشک‌های دقیق، پهپادها، ارتباطات لحظه‌ای و وابستگی گسترده به زنجیره‌های پیچیده پشتیبانی، با جنگ‌های چند دهه گذشته تفاوت‌های اساسی دارد.
در پی شهادت مولوی یوسف گرگیچ وزارت اطلاعات اعلام کرد:

ترور نمی‌تواند اندیشه وحدت را خاموش کند

وزارت اطلاعات در پی شهادت مولوی یوسف گرگیچ، ضمن تأکید بر شناسایی و برخورد قانونی با عوامل، آمران و پشتیبانان این حادثه، اعلام کرد: ترور هرگز نمی‌تواند اندیشه وحدت را خاموش کند.
فضای سیاسی یک پرسش مهم دارد: حالا که باب‌المندب هم بسته شد و هرمز نیز بسته است، «چه کسی می‌تواند مدت بیشتری هزینه‌ی بسته‌بودن تنگه‌ها [و محاصره]را تحمل کند، در حالی که از افزایش هزینه‌ی آن برای طرف مقابل نیز استفاده کند؟» یا به صورت ساده‌تر: با بسته‌ماندن تنگه و محاصره دریایی، ایران بیشتر تحت فشار است یا امریکا (و جهان)؟
به مناسبت دویستمین شب حضور مردمی در میدان‌ها؛

سرلشکر امیر حاتمی: حضور مردم جلوه ماندگار ایمان و همبستگی ملی است

فرمانده کل ارتش در پیامی به مناسبت دویستمین شب حضور مردم در میدان‌ها، این حضور را جلوه‌ای از ایمان، همبستگی و عزم ملی و نشانه استحکام ساخت درونی قدرت جمهوری اسلامی ایران دانست.
روزنامه وال‌استریت ژورنال گزارش داد که نیروهای آمریکایی برای مقابله با حمله موشکی ایران به مواضع واشنگتن در اردن، بیش از ۷۰ رهگیر پاتریوت و تاد شلیک کردند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت شهادت عالم مجاهد و بصیر، جناب مولوی یوسف گرگیج بیانیه ای صادر کرد.
در روزهای اخیر، همزمان با افزایش فشارهای سیاسی آژانس، جلوگیری از حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در وین و تهدیدهای تازه ترامپ و نتانیاهو درباره «کوه کلنگ»، موجی از اظهارات داخلی درباره خروج از NPT به راه افتاده است.
واکنش روزنامه آگاه پس از انهدام پهپاد پیشرفته آمریکا:

تنگه هرمز؛ جایی برای جولان تجهیزات آمریکایی نیست

انهدام پهپاد MQ۱ در تنگه هرمز، به نوشته روزنامه آگاه، نشان‌دهنده آمادگی ایران برای مقابله سریع و قاطع با هرگونه نفوذ غیرقانونی در حریم ملی است.
سردار موسوی با صدور پیامی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت ایران، تاکید کرد: امروز دشمنان متحیر و متعجب از این ایستادگی، عظمت شما را تصدیق و دوستان آزادگان جهان خرسند از این عزتمندی، امیدوار به پیروزی نهایی حق در برابر ظلم و استکبار گشته‌اند.
سازمان آگهی های پُرسون