دفاعی و امنیتی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس نظامی | دفاعی | امنیتی را در سرویس سیاسی پُرسون بخوانید.

امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش، در جمع علما و نخبگان مرکز جامعه المصطفی العالمیه قم، تأکید کرد اقتدار ملی ایران در برابر دشمنان با پیوند ایمان دینی، امید اجتماعی و قدرت بازدارنده به ویژه در عرصه دریا حاصل شده است.
محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران، بار دیگر تأکید کرد که ایران به سلاح هسته‌ای نیاز ندارد و توان دفاعی و بازدارندگی کشور بدون آن کامل است. او همچنین با اشاره به فشارهای سیاسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و کشورهای غربی، پیش‌بینی کرد که پرونده هسته‌ای ایران در نشست مارس شورای حکام احتمالاً برای فشار بیشتر به کشور مورد استفاده قرار گیرد.
دادستان کل کشور با محکوم کردن اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: سپاه نهادی برخاسته از متن انقلاب اسلامی و نماد فرهنگ دفاع از مظلومان است و هیچ‌گاه نمی‌توان مانع اثرگذاری و نورانیت آن شد.
روزنامه جوان نوشت: اگرچه صهیونیست‌ها تلاش کرده‌اند آسیب‌ها و ضعف‌های پدافندی خود را برطرف کنند، اما در نقطه مقابل، قدرت آفندی ایران نیز تقویت شده است، بنابراین همانند جنگ ۱۲روزه، در صورت آغاز جنگ، صهیونیست‌ها باید منتظر حملات له‌کننده ایران باشند.
ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در جشنواره سراسری مالک اشتر ۱۴۰۴ در شیراز، بسیج را یکی از بزرگ‌ترین ظرفیت‌های انقلاب اسلامی خواند و تأکید کرد که دشمن امروز تمرکز خود را بر جنگ شناختی و ادراکی گذاشته است.
بازدارندگی و مدیریت بحران؛ بررسی وضعیت امنیتی خلیج‌فارس

حضور نظامی آمریکا در منطقه و احتمال واکنش‌های ایران

ایالات‌متحده به‌خوبی آگاه است که در صورت بروز جنگ با ایران، ناوهای هواپیمابر به‌جای مزیت، می‌توانند به آسیب‌پذیری راهبردی تبدیل شوند.
چرایی فعالیت آزادانه تروریست‌های مسلح به رغم حضور حداکثری ماموران همه نهادهای امنیتی و انتظامی در معابر اقصی نقاط ایران، دلایل قطعی اینترنت در بحبوحه ناآرامی‌ها و پس از آن و برخی موضوعات دیگر از جمله ابهاماتی است که حاکمیت باید در قبال آنها پاسخگو باشد.
عضو انجمن انگلیسی سلطنتی تاریخ اظهار کرد: اگر گزارش مربوط به «کمک اردن، امارات و بریتانیا به حمله آمریکا علیه ایران» درست باشد، ایران چه اهداف سیاسی، نظامی و اقتصادی‌ای را می‌تواند هدف قرار دهد؟
سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به تشدید جنگ روانی آمریکا و تلاش برای ارعاب افکار عمومی، تأکید کرد که تصویرسازی از جنگ و تهدید نظامی، حربه‌ای قدیمی و ناکارآمد است و ایران بر تمامی تحرکات دشمن تسلط کامل دارد.
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، در واکنش به تهدید رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که نیروهای مسلح ایران با آمادگی کامل و «انگشت بر ماشه» آماده پاسخ سریع و قاطع به هرگونه تجاوز هستند و همزمان بر تمایل تهران برای توافق هسته‌ای منصفانه تاکید کرد.
جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه بازدارندگی ایران حاصل پیوند ایمان، علم و ابزار دفاعی است، گفت: این توانمندی، محاسبات دشمن را دچار خطا کرده و هزینه اقدام نظامی علیه کشور را به‌شدت افزایش داده است.
سازمان آگهی های پُرسون