دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

یکی از مهم‌ترین تغییرات بودجه ۱۴۰۴، افزایش ۱۲۳ هزار میلیارد تومانی در مصارف هدفمندی یارانه‌ها است که مجموع این اعتبارات را از ۹۲۳ هزار میلیارد تومان در لایحه اولیه، به ۱,۰۴۶ هزار میلیارد تومان در قانون نهایی رسانده است.
وزیر خارجه درباره رفتار متناقض ترامپ درباره ایران گفت: در این خصوص موضع ما روشن است. ما تحت فشار و تهدید مذاکره نمی‌کنیم و این اصل روشنی در سیاست خارجی ما است.
فاطمه مهاجرانی در ادامه سفر خود به عسلویه در نشستی با زنان این شهر گفت: ایجاد روحیه منفی هیچ کمکی به حل مشکلات نمی‌کند، باید با روحیه مثبت و تمرکز بر ظرفیت‌های داخلی، مشکلات و چالش‌ها را حل کنیم.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: زیان دفن غیراصولی و غیراستاندارد پسماند در کشور نزدیک به ۱۰۷ هزار میلیارد تومان است و ابعاد مختلفی را از آلودگی آبخوان‌ها تا تهدید سلامت عمومی مردم در بر می‌گیرد.

پزشکیان بیان کرد: امروز به ما فشار می‌آورند، ما به دنبال جنگ نیستیم. ما پزشکان حتی جانی‌ها و قاتل‌ها را هم مداوا می‌کنیم. محاکمه آنان به عهده دیگری است. ما به دنبال صلح و آرامش هستیم، اما آن‌هایی که منطقه را برهم زده و انسان‌ها را بدون در نظر گرفتن جنس و جایگاه علمی آنان می‌کشند می‌گویند دنبال حقوق بشر هستیم.
به قتل رسیدن یک دانشجوی دانشگاه تهران در نزدیکی کوی دانشگاه در عین حال که بظاهر یک حادثه غیرسیاسی است ولی حتی اگر با انگیزه ایجاد التهابات سیاسی به وجود نیامده باشد، با حواشی غلیظی که پیدا کرد به یک جریان سیاسی تبدیل شد.
معاون امور مجلس رئیس جمهور، از تقدیم لایحه موافقت‌نامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت فدراسیون روسیه در مورد شناسایی متقابل برنامه‌های فعالان اقتصادی مجاز به مجلس شورای اسلامی خبر داد.
مسئولان بدانند فقط ناترازی آب و برق و بنزین و گاز نداریم؛ ممکن است ناترازی روحی و اخلاقی و اجتماعی هم یکباره سرریز شود و همه را غافلگیر کند. این آسیب، در مقابل گاز و برق و بنزین، سیل است در مقابل جوی.
«رئیس‌جمهوری» در ساختار ریاستی، عالی‌ترین مقام اجرایی یک کشور و فرد منتحب ملت است که با رای مستقیم آنان سکان امور اجرایی را در دست می‌گیرد و به نمایندگی از ملت عهده‌دار رتق‌وفتق امور کشور است و قدرت خود را از رای ملت دارد.
سیاست دوگانه نمایندگان مجلس به ویژه سوپرانقلابی‌ها در برخورد با وزرای دولت پزشکیان به ابهامی تبدیل شده است. 4 وزیری که تندروهای مجلس با آنها مخالف بودند، همچنان در معرض استیضاح هستند و آن وزرایی که از دولت رئیسی باقی مانده‌اند، گویا به لطف همسویی سیاسی با جریان اصولگرایی تندرو با برخورد مومنانه روبه‌رو هستند.
سازمان آگهی های پُرسون