دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

از نظر کارشناسان، در شرایط کنونی امکان اخذ مالیات بیشتر از فعالیت‌های اقتصادی نیست زیرا افزایش بیش از اندازه درآمدهای مالیاتی نسبت به دوره گذشته، پیامدی جز رشد فرار مالیاتی ندارد. اما در لایحه بودجه ۱۴۰۰ درباره کاهش درآمدهای مالیاتی انتقادهایی مطرح شده است.

این هفته درکمیسیون‌های تخصصی مجلس صورت می گیرد؛

حضور سه وزیر در بهارستان

وزیران علوم تحقیقات و فناوری، راه و شهرسازی و امور اقتصادی و دارایی این هفته در کمیسیون‌های تخصصی مجلس حضور می‌یابند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: استدلال‌های اعضای مجمع تشخیص را نسبت به FATF می‌دانم، امکانی برای تصویب لوایح مرتبط با آن وجود ندارد.
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که لایحه بودجه به کار کارشناسی نیاز دارد، گفت که دولت بودجه را بر مبنای خوش بینی به حوادث سیاست خارجی در سال آینده تنظیم کرده است که توصیه میکنم لایحه را از مجلس بگیرد و اصلاحاتی بر روی آن اعمال کند.
رییس مرکز توسعه دولت الکترونیک وزارت کشور با اشاره به اقدامات وزارت کشور برای برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ در شرایط همه گیری بیماری کرونا، گفت: در حال نهایی کردن اپلیکیشنی هستیم تا افراد از طریق آن ثبت نام کنند و فقط کد رهگیری خود را به بخشداری یا فرمانداری ارائه داده و فرایند ثبت نام خود را تکمیل و نهایی کنند. این اپلیکیشن جهت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری نیز قابلیت بهره برداری دارد.
رئیس جمهور با ابراز خرسندی و تقدیر از همکاری و همراهی مردم در اجرای دستورالعمل های بهداشتی، تاکید کرد که تداوم رعایت دقیق این دستورالمعل ها بویژه در مناسبت های پیش رو، برای عبور از وضعیت شکننده کنونی و رسیدن به یک وضعیت پایدار در فرایند مهار کرونا ضروری است.
رئیس جمهور گفت: کرونا مشکلات زیادی را به ویژه در کلانشهرها به وجود آورده است و مترو به هوای پاک کمک می کند و برای دولت بسیار مهم است.
واکنش نماینده مجلس به اظهارات رئیس‌جمهور درباره قانون لغو تحریم ها

آقای روحانی؛ حرفهایتان تبعات بین‌المللی دارد

رئیس کمیته حقوق بشر مجلس در واکنش به اظهارات رئیس جمهور درباره قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها، گفت: این اظهارات موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه بین المللی می شود.
عضو هیأت رئیسه مجلس در واکنش به صحبت های یکجانبه روحانی علیه قوه مقننه گفت: ابتداعا لایحه‌ای که به‌عنوان بودجه 1400 ارائه شده است، بودجه نیست، بلکه استقراضیه است ضمنا عمده لوایح دولت باری را از دوش مردم برنداشته و راهگشا نیست.
وزیر خارجه کشورمان در توئیتی نوشت: مؤسسه پژوهش رسانه‌ای خاورمیانه «ممری» با نزول به سطح تازه‌ای از ابتذال، استفاده طعنه‌آلود من از کلمه جهود را دستاویز متهم کردن من به یهودی‌ستیزی قرار داد.
مدیر برنامه مطالعات جهانی مرکز بررسی‌های استراتزیک ریاست جمهوری با تاکید بر این که اف ای تی اف با یک اراده سیاسی ملی قابل حل است، گفت: باید این مساله فارغ از گرایش‌های سیاسی و با توجه به نظرات کارشناسی ارائه شده بررسی و درمورد آن تصمیم گرفته شود.
سعید حجاریان در یادداشتی شروط پیشنهادی خود برای سنجش کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۰ را مطرح و تاکید کرد: «طبعاً پایش و ارزیابی پیوسته نهادهای انتخابی و انتصابی، به شرط حصول نتایج سنجش‌پذیر فوایدی در پی دارد اما درباره شروط و امتحانات به‌نظر می‌رسد تفکر و جریان اصلاح‌طلبی باید ملاحظات خود را لحاظ کند تا اولاً، نامزد مورد نظر خود را براساس آن معرفی کند و ثانیاً قادر باشد نامزدهای رقیب را نقد و ارزیابی کند.»
ربیعی گفت: با توجه به اهمیت موضوع و اثر تصویب لوایح FATF بر بهبود روابط بانکی و مالی بین المللی ، دولت سهولت موضوع را از طریق مقام معظم رهبری پیگیری و ایشان نیز دستور رسیدگی مجدد به موضوع را داده‌اند.
عضو هیات رئیسه مجلس تذکر ۳۱ نماینده به ظریف درباره لزوم دقت در روابط با چین و عدم تکرار اشتباه زمان برجام و فرصت سوزی در روابط دو کشور را قرائت کرد.
رییس جمهوری با تاکید بر اینکه توانمندتر و قدرتمندتر از همیشه هستیم، گفت: شرایط ما با سال ۲۰۱۵ متفاوت است آن روز که درباره برجام مذاکره می‌کردیم، ۶ شمشیر قطعنامه و «پی ام دی» بالای سر ما بود اما این شمشیرها امروزشکسته شده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس عنوان کرد:

جزئیات نامه رهبر معظم انقلاب به روحانی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از نامه رهبر معظم انقلاب به حسن روحانی درباره لایحه بودجه ۱۴۰۰ خبر داد.
رییس جمهوری گفت: درامد نفتی کشور از ۱۱۹ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۰ به کمتر از ۱۹ میلیارد دلار در سال گذشته رسید ما با این وجود صف‌های طولانی و بحران کالا نداریم.
سازمان آگهی های پرسون