دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

هیئت دولت در جلسه بعدازظهر روز یکشنبه و در اجرای جزء (۲) بند (الف) ماده واحده قانون الزام دولت به پرداخت یارانه های کالاهای اساسی از طریق واگذاری باقی مانده سهام دولت در شرکت های پالایشی، صنعتی و بیمه ها و بانک ها، با واگذاری باقی مانده سهام دولت در تعدادی از شرکت های بورسی به بانک های ملت، صادرات و تجارت موافقت کرد.

احمد خورشیدی آزاد گفت: دلیل بنده برای تایید صلاحیت آقای احمدی‌نژاد از سوی شورای نگهبان این است که مقام معظم رهبری قبل از اینکه به این بیندیشند که نام چه کسی از داخل صندوق رای بیرون خواهد آمد به مشارکت حداکثری توجه دارند.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس گفت: در صورت تصویب طرح ممنوعیت خروج مسئولان نظام از کشور مدیران دو تابعیتی به مدت ۲ سال ممنوع الخروج می‌شوند.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه بودجه ۱۴۰۰ نیاز به اصلاحات اساسی دارد چرا که کسری تراز عملیاتی لایحه بودجه نسبت به بودجه سال قبل ۱۱۷ درصد رشد داشته است و هزینه‌ها ۴۷ درصد افزایش پیدا کرده، در حالی که درآمدها حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.
رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دنبال این هستیم که دولت با اصلاحات کارشناسی مجلس همراهی کند، اما اگر دولت بر روی مواضع خود ایستادگی کند، اصلاحات لازم را انجام و لایحه را برای شورای نگهبان می‌فرستیم و اگر تصویب نشد به ناچار اصلاحات را کنار می‌گذاریم و بودجه چند دوازدهم به دولت می‌دهیم .
معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه هیچ مقام دولتی و هیچ خانواده مقام دولتی حق ندارد خارج از دستورالعمل‌های وزارت بهداشت، به واکسن دسترسی پیدا کند، گفت: اولویت‌ها را وزارت بهداشت تعیین و شفاف اعلام می‌کند و همه مردم مشابه هم به واکسن دسترسی پیدا می‌کنند.
قاضی‌زاده هاشمی در نشست ستاد ملی مقابله با کرونا:

جامعه را نباید درباره واکسن خارجی کرونا مردد گذاشت

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد باید به سوالات مطرح شده در افکار عمومی درباره واکسن خارجی کرونا پاسخ علمی و مستدل دارد تا جامعه مردد نماند.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با تاکید بر اینکه آژانس باید در بالاترین سطح به تکالیف خود در برابر ایران عمل کند، گفت: تمامی کشورهای طرف برجام و آژانس به ایران بدهکاری‌های متعددی دارند که باید بدهی خود را با ایران تسویه کنند.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه گفت: نخستین نشست رسمی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰، امروز در دو نوبت صبح و بعد از ظهر و با حضور نوبخت، دژپسند، همتی و زنگنه برگزار می‌شود، اما کلیات این لایحه سه شنبه به رای گذاشته خواهد شد.
عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه فروش ۹۵ هزار میلیارد تومان از اموال دولتی در بودجه 1400 چوب حراج زدن به اموال دولت است، گفت: در سال گذشته فقط فروش ۱۳ هزار میلیارد تومان از اموال دولت محقق شده که آن هم به طور صحیح و در مسیر درست صورت نگرفته است.
رییس جمهوری با بیان اینکه تاثیر تحریم در خرید واکسن ممکن است موجب گران‌تر شدن خرید ما شود، اظهار کرد: البته این را هم بگویم که واکسنی به غیر از کواکس را هر زمان وزارت بهداشت ما اعلام کند که مورد اعتماد است ما حاضریم آن را خریداری کنیم
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰، با بیان اینکه «قضاوت در مورد تصویب یا عدم تصویب کلیات بودجه زود است» تأکید کرد: بودجه باید متناسب با شرایط تحریمی ظالمانه نوشته شود. دلار در ایران بالای ۲۵ هزار تومان است و بعضی پیش‌بینی‌های بودجه خوش بینانه است. از طرفی فروش نفت ما فاصله زیادی با فروش ۲.۳ میلیون بشکه نفت در یک روز دارد.
معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه بر اساس گفتمان مقام معظم رهبری، هدف نهایی، «خنثی سازی تحریم ها» و هدف عملیاتی «رفع تحریم ها» است، افزود: این گفتمان و هدف گذاری کاملاً واقعی است، اما برخی تلاش می کنند با دوگانه سازی های کاذب، از این دو مساله اهداف دیگری را دنبال کنند.
رییس جمهور در پیامی با تبریک فرارسیدن میلاد عیسی‌بن مریم (ع) به رهبر کاتولیک‌های جهان، نوشت: بکارگیری سلوک زندگی آن حضرت که همواره با شفقت و مهرورزی عجیبن بود، می‌تواند راهگشای چالش‌های اجتماعی و فرهنگی بشر، مرهمی بر آلام آن و دریچه نجاتی برای رهایی از مشکلات باشد.
رییس جمهوری سالمندان، بیماران زمینه‌ای و صعب‌ العلاج و کادر درمان را در اولویت دریافت واکسن کرونا اعلام کرد و گفت: وزارت بهداشت مکلف شد واکسن مورد تایید و نیاز را در اسرع وقت تأمین کند.
نماینده گرمسار در مجلس گفت: متأسفانه بعضی از مسئولین ما چشم‌ و امیدشان به خارج از کشور است. این آقایان به دلیل اینکه فرزندان‌شان ملک و سرمایه‌ای در کشورهای خارجی دارند و فرزندان‌شان امروز در آنجا هستند در این ماجراها به دنبال فرزندان و سرمایه‌ها و زندگی خودشان هستند.
سازمان آگهی های پرسون