دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

استاندار فارس در دیدار با سفیر بلاروس گفت: توسعه صنعت گردشگری با تقویت روابط دوجانبه میان ایران و بلاروس امکان پذیر است، تقویت روابط دو جانبه با کشورهای منطقه در دستور کار دولت چهاردهم است.
رئیس جمهور گفت: عصر امروز پنجشنبه در نشست با مدیران جنوب شرق استان تهران افزود: نباید توقع بی‌جا ایجاد کرد؛ باید بین مصارف و منابع تناسب ایجاد کرد.
مسعود پزشکیان با اشاره به اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی، گفت: الان دیگر نمی‌توانیم بگوییم باید عدالت و انصاف وجود داشته باشد و باید به محرومین رسیدگی شده و مشکلات معیشتی حل شود، بلکه باید کاری کنیم عدالت و انصاف در جامعه پیاده شده، به محرومین رسیدگی و مشکلات معیشتی حل شود. بیان حرف خوب بدون عمل را دیگر کسی از ما قبول نمی‌کند.
رئیس‌جمهور با اشاره به توانمندی های دانشمندان، متخصصان، هنرمندان و تولید کنندگان کشور،گفت: تا وقتی اتکای ما به ظرفیت و توان داخلی و سرمایه های خودمان باشد، دشمنان نمی توانند با تحریم نفت، برای ما مشکل ایجاد کنند.

مسعود پزشکیان در ادامه سفر خود به شهرستان های جنوب شرق تهران وارد شهرستان ورامین شد.

رئیس جمهوری با بیان اینکه اینکه مدام در جلسات بگوییم تورم چقدر است دردی از مردم دوا نمی شود، گفت: امروز هر کسی برای خود کاری می کند و هیچ کدام به هم وصل نیستیم. اگر کد زمین داشته باشیم مگر می توانند کوه خواری کنند؟
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه ممانعت رژیم صهیونیستی از ارسال مایحتاج اساسی و ضروری به نوار غزه و قطع جریان برق این باریکه که در راستای سیاست تحمیل قحطی و گرسنگی بر مردم مظلوم فلسطین صورت می‌گیرد را مصداق جنایت ‌علیه بشریت و ادامه نسل‌کشی دانست و آن را به شدت محکوم کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: در دیدار امروز با «انور قرقاش» مشاور دیپلماتیک رئیس کشور امارات متحده عربی، نامه‌ای از طرف رئیس جمهور ایالات متحده دریافت کردم.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با بیان این‌که نشست شورای امنیت درباره بررسی میزان ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران هیچ توجیه فنی و حقوقی ندارد، گفت: به نظر می‌رسد هدف از برگزاری این نشست ایجاد فضاسازی رسانه‌ای و روانی برای اعمال فشار به ایران است.

علیرضا کاظمی وزیر آموزش‌ و پرورش از تشکیل ۱۷۵۰ تیم مردمی مدرسه‌سازی در سراسر کشور خبر داد و گفت: حمایت‌های رئیس‌ جمهور در راستای حل مشکلات نظام تعلیم و تربیت بی‌نظیر بوده و امروز در تاریخ آموزش‌ و پرورش کشور ماندگار خواهد شد.

معاون اول رئیس جمهور گفت: تربیت مدیران جوان با گزینش‌های سیاسی نباشد بلکه باید به دنبال تربیت عده‌ای نیروی نخبه و کارآمد اداری با احاطه کامل به بخش‌های دولتی و خصوصی برای آینده مدیریتی کشور بود.
سازمان آگهی های پُرسون