معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: همه نمایندگانی که در مجلس یازدهم حضور دارند تا آخرین روز مسئولیت داشته و باید احساس تعهد و مسئوولیت در آنها همچنان پایدار بماند تا کارهایی که باقی مانده مجلس را به سرانجام برسانند.
رسیدگی به کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری در دستور کار جلسه امروز صحن مجلس شورای اسلامی قرار داشت که پس از بیان اظهارات موافقان و مخالفان این لایحه و همچنین اظهارات نماینده دولت و نماینده کمیسیون اجتماعی مجلس، کلیات این لایحه به تصویب رسید.
با مشخص شدن ترکیب کلی مجلس دوازدهم، از هم اکنون رقابت و لابی های پشت پرده برای تعیین رئیس مجلس آینده آغاز شده است. چه کسانی گزینه های ریاست مجلس هستند؟
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس اصلاحیه ماده ۱۸۲ قانون آیین نامه داخلی مجلس، رسیدگی به بودجه به صورت دو مرحلهای انجام میشود و در بخش اول احکام یا فروضات درآمد و هزینه بررسی و تصویب میشود که الان در مراحل نهایی است و در مرحله دوم دولت باید جداول را به مجلس ارائه دهد، مجلس نیز ۴۰ روز فرصت دارد تا این جداول را بررسی کند
کافی است آرای نفر اول مثلا تهران را در انتخابات امسال با آرای گذشته او مقایسه کنید تا ببینید تمثیلهای به کار رفته در این یادداشت دقیق است. تا اینجا هم قابل انتظار است، فقط انسان تعجب میکند که چنین قهرمانانی چگونه متوجه واقعیت نمیشوند و خود را قهرمان واقعی در سطح المپیک میدانند!!
مدیرعامل بنیاد ملی عفاف و حجاب ضمن با بیان این مطلب که برخی رسانهها آب به آسیاب دشمن میریزند، خاطرنشان کرد: به طور قطع معاندان دوست دارند لایحه عفاف و حجاب در بعد جرمانگاری آن پر رنگ شود و پرداختن به این موضوعات بیتردید سوژهدهی به رسانههای معاند است.
وزیر ارتباطات با اشاره به برخی تلاشها برای خرابکاری عمدی و قطع خطوط فیبر نوری در روز انتخابات گفت: با توجه به اینکه بیشاز ۲۵۰ تیم عملیاتی در سراسر کشور در آمادهباش بودند در کوتاهترین زمان ممکن این خرابیها بازسازی شد.
رهبر معظم انقلاب در تذکری مهم، سخنان اختلافانگیز، دعوا راه انداختنها و ستیزهگریهای دشمنپسند را موجب تلخ شدن شیرینی تشکیل مجلس جدید خواندند و گفتند: منتخبان مجلس جدید مراقبت کنند و نگذارند شیرینی تشکیل مجلس در کام مردم و فضای سیاسیِ باطراوتِ کشور تلخ شود، ضمن اینکه اگر مجلس دچار دعوا و ستیزه و مقابله و جبههبندیهای گوناگون شود، از کار اصلی خود باز میماند.
احمد زیدآبادی در هم میهن نوشت: در اغلب کشورهای جهان پس از برگزاری انتخابات، نخستین نکتهای که نظر رسانهها و محافل سیاسی داخلی و خارجی را به خود جلب میکند، «طرف پیروز» در انتخابات است.
آرای باطله و آرای سفید، آرایی است که همواره در همه انتخاباتهای جهان شاهد آن بودیم و همیشه پای ثابت انتخابات ها بوده و هست. برخی افراد رای خود را سفید به صندوق انداخته، برخی نامِ نامزد مد نظر خود را ناخوانا نوشته و در برخی موارد هم افراد؛ اسامی غیر نامزدهای تایید شده را به صندوق می اندازند که البته همواره به سوژه رسانه ها نیز تبدیل میشود.