مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

یک نماینده مجلس گفت: بخشی از نقدها و انتقاداتی که مطرح می شود، درست است. برای مثال، این‌که نمایندگان مجلس باید بیشتر در جریان جزئیات مذاکرات قرار بگیرند، سخن درستی است. اما نباید به بهانه آگاهی‌بخشی، جامعه را دچار دو قطبی و تنش کنیم.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکایی‌ها پروژه جدیدی را با محاصره تنگه هرمز تحمی لکرده‌اند که همان جنگ اقتصادی است، خاطرنشان کرد: هدف اصلی این جنگ، ایجاد گسست و شکاف در جامعه است که با توجه به آسیب‌پذیری کشور در برخی بخش‌ها این موضوع نیازمند هوشیاری است.
عضو کمیسیون امنیت ملی:

تفاهم با آمریکا پیروزی ایران است

یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، تفاهم ایران و آمریکا را پیروزی برای ایران دانست و بر لزوم حمایت همگانی از آن پس از نهایی شدن تأکید کرد.
یکی از نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با استناد به آمارهای معاون اول رئیس‌جمهور درباره تأثیر حمل‌ونقل عمومی بر کاهش مصرف سوخت، اعلام کرد که اجرای طرح رایگان‌سازی حمل‌ونقل عمومی می‌تواند منجر به صرفه‌جویی روزانه ۹۰ میلیارد تومان و در مجموع ۳۲ هزار میلیارد تومان (همت) در سال در هزینه‌های دولت شود.
نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دستگاه‌های امنیتی باید مراقب نفوذی‌ها باشند، تصریح کرد: دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی باید نسبت به افرادی که ممکن است در میان برخی نیروهای بعضا ساده‌اندیش نفوذ کرده و با ارائه اطلاعات نادرست، زمینه‌ساز تنش، اختلاف و تفرقه در جامعه را فراهم می‌کنند، هوشیار باشند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به تفاهم احتمالی میان ایران و آمریکا، تأکید کرد به‌کارگیری تعابیری مانند «توافقی بدتر از برجام» یا «تسلیم ایران» درباره متن فعلی، اغراق‌آمیز و غیر دقیق است و با محتوای آن انطباق ندارد.
نقش مجلس در فرآیند مذاکرات با امریکا صرفاً «موافقت یا مخالفت» نیست. نمایندگان می‌توانند آثار اقتصادی، امنیتی، سیاسی، حقوقی و اجتماعی هر توافق را ارزیابی کنند. کمیسیون‌های تخصصی مجلس موظف‌اند ابعاد فنی و کارشناسی موضوع را بررسی کنند و صحن علنی مجلس نیز بستری برای طرح دیدگاه‌های موافق و مخالف فراهم می‌آورد.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان مسئولان استانی گفت: اگر وحدت میان نمایندگان و مدیران وجود داشته باشد، ظرفیت‌های خراسان رضوی در حوزه‌های گردشگری، زیارت و اقتصاد بهتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.
نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه مذاکره با آمریکا دستاوردی برای ایران نخواهد داشت، گفت: مقاومت و افزایش تاب‌آوری مردم مهم‌ترین راهبرد برای پیروزی مقابل دشمن است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:

سخنان ترامپ دیگر اعتباری ندارد

یکی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهارات اخیر دونالد ترامپ را «یاوه‌گویی» خواند و تأکید کرد که این‌گونه سخنان جدید نیست و دیگر کسی به ادعاهای او اعتباری قائل نیست.
در روزهای اخیر باردیگر برخی جریان‌های سیاسی و رسانه‌ای، این ادعا را مطرح کرده‌اند که «مجلس تعطیل است» و نمایندگان در شرایط حساس کشور وظایف خود را رها کرده‌اند. این روایت در حالی تکرار می‌شود که بررسی واقعیت‌های حقوقی، امنیتی و اجرایی نشان می‌دهد آنچه متوقف شده، صرفاً برگزاری جلسات حضوری صحن علنی مجلس است؛ نه فعالیت نهاد قانون‌گذاری کشور.
سازمان آگهی های پُرسون