پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

بیش‌از ۲هزار سال از عمر دژ استوار «رشکان» می‌گذرد؛ دژی که ساخته شده بود تا محافظ ری باشد. دژ رشکان در نزدیکی محله صفائیه شهرری و تپه چشمه‌علی واقع شده است.

برای تقویت حافظه توصیه می‌شود هفته‌ای دو بار ماهی در برنامه غذایی گنجانده شود. ماهی‌هایی مانند سالمون و ساردین حاوی اسیدهای چرب امگا-۳ است که برای سلامت مغز ضروری‌ است.

نماینده‌ رئیس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور در اظهاراتی نامربوط نسبت به سواد و حوزه کاری‌اش گفت: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم و شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به آئین نامه دورکاری که در دولت به قوت خود باقیست گفت: طبق این آئین نامه پدرها نیز می‌توانند برای مراقبت از فرزندان خود دورکاری داشته باشند.
مهاجرت با بورسیه نه تنها هزینه‌های تحصیل و زندگی را کاهش می‌دهد، بلکه فرصتی برای تمرکز بیشتر بر آموزش فراهم می‌آورد. از سوی دیگر، مهاجرت بدون بورسیه ممکن است دست متقاضی را در انتخاب دانشگاه و رشته بازتر کند.
«اف‌ای‌تی‌اف» یک نهاد بین‌المللی در حوزه تنظیم مقررات است که در حوزه رگولاتوری پولی و بانکی و تعیین استانداردهای لازم برای تنظیم مقررات بانکی و اتخاذ تدابیر عملیاتی برای مبارزه با پول‌شویی و تامین مالی تروریسم فعال است.
تجربه نشان داده که امروزه سرمنشأ همه اقدامات تروریستی و ناامنی ها چه در داخل کشور و چه در سطح منطقه از اتاق فکر اسرائیلی ها سرچشمه می گیرد و غیر از صهیونیست ها کس دیگری نیست که چنین برنامه ریزی هایی داشته باشد. اطلاعات به دست آمده نشان می دهد که پشت پرده آموزش و هدایت و در اختیار قرار دادن سلاح به تروریست ها در داخل ایران و منطقه، اسرائیلی ها قرار دارند.
در حالی که وزیر خارجه معرفی شده از سوی ترامپ، در رسانه‌های آمریکا فردی بشدت صهیونیست و ضدایرانی و مخالف کاهش تحریم‌ها شناخته می‌شود، روزنامه غربگرای شرق او را طرفدار مذاکره و تعامل با ایران وانمود کرد
سازمان آگهی های پُرسون