برخورد با تخلف ارائه اِسکان و اشتغال اتباع غیرمجاز در تهران

استاندار تهران با تاکید بر برخورد با تخلف ارائه اِسکان و اشتغال اتباع غیرمجاز در سطح استان، گفت: اتباع غیرمجاز پس از شناسایی، از طریق اردوگاه خاوران به کشور خود بازگردانده می شوند.
تصویر برخورد با تخلف ارائه اِسکان و اشتغال اتباع غیرمجاز در تهران

به گزارش سایت خبری پُرسون، محمدصادق معتمدیان درباره اقدامات استانداری تهران برای شناسایی و طرد اتباع غیرمجاز اظهار کرد: بر اساس سیاست های وزارت کشور، طرح شناسایی اتباع غیرمجاز در سطح استان انجام شده است. اتباع غیرمجاز شناسایی شده به اردوگاه ها منتقل شده و از طریق مرزهای رسمی به کشورهای خود بازگردانده می شوند.

وی ادامه داد: ما علاوه بر شناسایی این اتباع، اعلام هم کرده ایم که اتباع غیرمجاز به صورت داوطلبانه به اردوگاه خاوران مراجعه کرده و خود را معرفی کنند تا مراحل بازگشت آنها به کشورشان انجام شود.

استاندار تهران درباره برخورد با اصنافی که از اتباع غیرمجاز استفاده می کند، خاطرنشان کرد: طبق قانون اقدامات بازدارنده برای اصناف و مراکزی که اتباع غیرمجاز استفاده می کنند را به کار گرفته ایم. این مراکز طبق قانون پلمب شدند. حتما در زمینه اسکان و اشتغال غیرقانونی اتباع غیرمجاز از ظرفیت های قانونی استفاده کرده و با متخلفان برخورد قانونی خواهیم کرد.

وی در پایان گفت: از ابتدای امسال حدود ۲۵۰ هزار اتباع غیرقانونی در استان تهران دستگیر شده اند.

منبع: ایسنا

908132

سازمان آگهی های پرسون