پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

هشدار کارشناسان درباره پیامدهای حضور ناتو در قفقاز

«مسیر ترامپ»؛ کریدور تازه‌ای که نگرانی تهران را برانگیخته است

پس از سال‌ها مجادله و کشمکش بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان، پس از جنگ دوم قره‌باغ و پیروزی آذربایجان بر ارمنستان و آزادسازی اراضی اشغال‌شده و تهدیدهای نظامی و اقتصادی جمهوری آذربایجان دال بر تسخیر نظامی منطقه سیونیک و راه‌اندازی کریدور زنگه‌زور و چندین جلسه دیدار بین سران دو کشور، ناگهان شایعه حضور آمریکا در منطقه و اجاره صدساله کریدور زنگه‌زور به یک کنسرسیوم متشکل از شرکت‌های آمریکایی و غیرآمریکایی، بر سر زبان‌ها افتاد.
احمد زیدآبادی در یادداشتی تلگرامی مطرح کرد:

انجمن دفاع از حقوق زندانیان می‌تواند مرجع تفکیک زندانی سیاسی باشد

فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: به نظرم انجمن دفاع از حقوق زندانیان می‌تواند مرجع معتبری برای تفکیک زندانی سیاسی از غیرسیاسی باشد و فهرست جامع و مانعی در اختیار رئیس دستگاه قضا قرار دهد.
اولتیماتوم استاندار خوزستان به مدیران بانک ها:

بنگاه داری بانک ها ممنوع/ برخورد جدی می شود+ فیلم

موالی زاده استاندار خوزستان ضمن اعلام ممنوعیت بنگاه داری بانک ها از برخورد جدی با بانک های که به بنگاه داری روی بیاورند خبر داد.
روابط عمومی، با نقش کلیدی خود در پیوند میان سازمان‌ها و مردم، می‌تواند به‌عنوان پیشانی دفاع و ترویج ارزش‌های فرهنگی و مذهبی عمل کند؛ آن هم با ترکیب هنرمندانه سنت‌های اصیل و ابزارهای نوین ارتباطی برای جذب و همراه‌سازی نسل‌های مختلف، به‌ویژه جوانان.
در آستانه اربعین حسینی، پویشی ویژه نوجوانان ۱۳ تا ۱۸ ساله برگزار می‌شود تا با ثبت و ارسال عکس‌هایی که خود در آن حضور دارند، لحظه‌های ناب، عاشقانه و معنوی این سفر آسمانی را به تصویر بکشند؛ آثاری که بهترینشان هدایای ویژه خواهند گرفت.
معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۳ میلیون زائر از مرزهای زمینی راهی عراق شده‌اند، گفت: امکان سفر دریایی از بندر خرمشهر به بنادر بصره و ابوفلوس عراق فراهم شد.
شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داده که درحالی‌که موشک‌های ایران در آسمان اسرائیل حضور داشتند تعدادی از شهروندان یهودی با افسران ایرانی همکاری و تصاویری از داخل کارخانه‌ای که قطعاتی حساس برای گنبد آهنین تولید می‌کرد به ایران فرستادند.
سازمان آگهی های پُرسون