پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

دادستان تهران گفت: نتیجه پیگیری‌های مستمر پرونده‌ کینگ مانی، منتج به شناسایی سه ملک به ارزش‌های تقریبی ۳۴۰ میلیارد تومان، بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان و حدود ۷ هزار میلیارد تومان شده است.
وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به استیضاح:

به فعالیت‌هایمان ادامه می‌دهیم

وزیر جهاد کشاورزی گفت: تاکنون هیچ اتفاقی در رابطه با تحقق کشت فرا سرزمینی برای کشورمان، نیفتاده است.
وزیر کشور همراه با معاون اجرایی رئیس‌جمهور به منظور بازدید از زیرساخت‌ها و مواکب مرز خسروی وارد کرمانشاه شد.
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۸۴ در وضعیت زرد و قابل قبول قرار دارد.
نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی در مراسمی که به مناسبت روز خبرنگار و با حضور فعالان رسانه‌ای این شهرستان برگزار شد، ضمن تبریک این روز و قدردانی از زحمات خبرنگاران، به بیان دیدگاه‌ها و مواضع خود در خصوص مسائل روز پرداخت.
دونالد ترامپ روز دوشنبه در گفتگو با اکسیوس، اگرچه مستقیما از طرح اسرائیل برای اشغال غزه حمایت نکرد، اما با یادآوری حملات هفتم اکتبر حماس به اسرائیل، گفت که حماس نباید در غزه بماند. این درحالی است که ماکرون ضمن مخالفت شدید این طرح، آن را «فاجعه‌ای در آستانه وقوع» و در راستای «جنگی بی‌پایان» خواند.
عضو هیات رییسه مجلس دوازدهم با اشاره به اینکه اروپایی ها خصوصا آلمانی ها باید حقوق ملت ایران را به رسمیت بشناسند، گفت: تکرار تهدیدها علیه ایران در زمینه فعالسازی سازوکار ماشه، می تواند پنجره دیپلماسی را ببندد.
در شرایطی که بازار خودروی ایران همچنان با چالش‌هایی نظیر انحصار، نبود شفافیت در قیمت‌گذاری و نارضایتی مصرف‌کنندگان از شیوه‌های فروش مواجه است،خبر از بازگشت مجدد برخی خودروها به بورس کالا برای فروش منتشر شد.
هیچ‌چیز علیه ما نیست؛ از جمله توافق‌نامه صلح جمهوری آذربایجان و ارمنستان و طرح سپردن دفاع نظامی لبنان به ارتش این کشور. آنچه علیه ماست، سیاست‌ها و رویکردهای خود ماست.
سهم ایران از دریای خزر همچنان در هاله‌ای از ابهام

پسروی آب خزر؛ فاجعه زیست‌محیطی و ریزگردهای گسترده

دریای کاسپین که با ایجاد یک خط ساحلی در 3استان شمالی چهره شمال ایران را دگرگون کرده، حالا چند سالی است که برای خودش یک روز دارد؛ روز دریای خزر. در سال ۱۳۸۲، 5کشور ساحلی پیرامون خزر، کنوانسیون منطقه‌ای حفاظت از محیط‌زیست دریای خزر موسوم به کنوانسیون تهران را امضا کردند و در ۱۲ آگوست ۲۰۰۶ برابر با ۲۱ مرداد ۱۳۸۵ متعهد شدند تا مفاد این معاهده را رعایت کنند.
سازمان آگهی های پُرسون