پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

شبکه اینترنشنال با طرح ادعایی تازه، کم‌آبی ایران را به دشمنی جمهوری اسلامی با اسرائیل ربط داده؛ اما روایت‌ها و آمارهای موجود، از نقش‌داشتن توصیه‌های مخرب کارشناسان صهیونیستی در دهه ۴۰ و بحران جدی آب در خودِ اسرائیل حکایت دارد.
مشاور عالی فرمانده کل سپاه نوشت: بگذارید آمریکا و اروپا همینطور با اتهام بمب هسته ای به ما خودشان را سرگرم کنند ، از کشتارهای رژیم حمایت کنند و بر جنایات و اشغالگری های آن صحه بگذارند. بدون شک این رفتار غربیها دارد مواضع انقلاب اسلامی را برای مردم جهان باور پذیرتر و تنور انقلاب را گرم تر میکند . بدون نیاز به هیچ بمب هسته ای و سلاح کشتار جمعی آینده از آن ماست.
ریشه حملات اخیر به دولت، را در کدام محافل و تاریکخانه‌ها باید جست‌وجو کرد؟ آیا آنگونه که برخی رسانه‌های اصولگرا ادعا می‌کنند، این موضوع به ناهماهنگی‌های درونی کابینه مرتبط است یا اینکه ریشه حملات هماهنگ روزهای اخیر به چهره‌های تاثیرگذار کابینه را باید در سهم‌خواهی افزون‌تر برخی طیف‌های جریان راست مرتبط دانست؟
نماز، علاوه بر اهمیت معنوی و تقرب به خداوند، نقش قابل توجهی در سلامت جسم و روان انسان دارد. تحقیقات علمی نشان می‌دهد که ایستادن، رکوع، سجده و حتی وضوی نماز باعث تقویت عضلات، بهبود جریان خون، تعادل بدن و کاهش اضطراب و افسردگی می‌شود. همچنین انجام نماز صبح و شب می‌تواند با تنظیم هورمون‌ها، نشاط و شادابی روزانه و پیشگیری از مشکلات قلبی را به همراه داشته باشد.
رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، در سخنرانی خود در اجلاس گروه ۲۰ در ژوهانسبورگ، خواستار آغاز فوری بازسازی غزه شد و تأکید کرد که حفظ آتش‌بس و کمک‌های بشردوستانه در این منطقه برای مردم فلسطین و صلح جهانی ضروری است. وی همچنین به ویرانی‌های ناشی از حملات رژیم صهیونیستی، بحران آب و خشکسالی ترکیه و ضرورت حمایت مالی از کشورهای در حال توسعه اشاره کرد.
بازدید فرماندار تکاب و مدیرکل غله آذربایجان غربی از نانوایی‌های تکاب؛

نان، نیاز اساسی مردم است

فرماندار تکاب با تأکید بر اهمیت جایگاه نان در سبد غذایی مردم، اداره غله و خدمات بازرگانی را نهادی استراتژیک در تأمین نیازهای اصلی شهروندان دانست. همزمان، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی آذربایجان غربی با بازدید میدانی از نانوایی‌های سطح شهر، کیفیت آرد و نان و مشکلات نانوایان را مورد بررسی قرار داد.
پزشکیان روز استقلال لبنان را تبریک گفت:

ایران همچنان در کنار ملت لبنان است

رئیس جمهوری اسلامی ایران با ارسال پیامی به «جوزف عون»، رئیس جمهور لبنان، روز استقلال این کشور را تبریک گفت و بر حمایت ایران از ثبات، رفاه و همزیستی میان اقوام و ادیان لبنان تأکید کرد. پزشکیان همچنین مخالفت خود با هرگونه تنش‌آفرینی، به ویژه تعرضات رژیم صهیونیستی، را اعلام کرد.
سازمان تأمین اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای شایعه قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان را تکذیب کرد و اعلام کرد که ارائه خدمات درمانی به بازنشستگان و مستمری‌بگیران همچنان برقرار است. این سازمان تاکید کرد که قرارداد بیمه تکمیلی میان شرکت بیمه‌گر و کانون عالی بازنشستگان منعقد می‌شود و تأمین اجتماعی در فرآیند انتخاب شرکت بیمه و نرخ قرارداد نقشی ندارد.
حاشیه‌های اخیر پیرامون سفرهای داخلی و خارجی برخی مسئولان، ضرورت شفاف‌سازی درباره اهداف، هزینه‌ها و نتایج این سفرها را در افکار عمومی پررنگ کرده است. سخنگوی دولت تاکید کرد که هیچ سفر رسمی بدون تصویب دولت امکان‌پذیر نیست و پس از بازگشت، ارائه گزارش کامل مأموریت و هزینه‌ها الزامی است.
در حادثه‌ای تلخ در شهرستان الیگودرز، سه نفر از اعضای یک خانواده بر اثر گازگرفتگی با گاز مونوکسیدکربن جان خود را از دست دادند و یک کودک دیگر نیز به‌صورت نیمه‌هوشیار به مراکز درمانی منتقل شد. اورژانس لرستان نسبت به خطر افزایش گازگرفتگی در فصل سرما هشدار داده است.
تخم‌شربتی یکی از مغذی‌ترین دانه‌های گیاهی است که از گذشته در طب سنتی ایران جایگاهی ویژه داشته و امروز نیز به‌عنوان یک اَبَرغذا شناخته می‌شود. این دانه کوچک و پرفایده سرشار از مواد مغذی و آنتی‌اکسیدان‌هاست و می‌تواند در کاهش وزن، بهبود گوارش، تنظیم قند خون، تقویت قلب و حتی سلامت پوست و مو نقش چشمگیر ایفا کند.
یحیی گل‌محمدی پس از پیروزی تیمش برابر استقلال خوزستان در مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی، با قدردانی از هواداران حاضر در ورزشگاه، عملکرد شاگردانش را تحسین کرد و گفت جام حذفی میدان اشتباه نیست و هر مسابقه در آن حکم فینال را دارد.
وزیر امور خارجه با اشاره به اولویت روابط تهران–پکن و عزم رهبران دو کشور برای گسترش همکاری‌های راهبردی، بر اجرای کامل توافقات دوجانبه در چارچوب برنامه جامع ۲۵ ساله تأکید کرد.
در جلسه ستاد شئون فرهنگی گلستان، حجت‌الاسلام عباسعلی گرزین با تشریح ابعاد ملی و بین‌المللی نهضت «زندگی با آیه‌ها»، این جریان را عاملی برای تقویت امید، سکینه و بصیرت در شرایط پیچیده اجتماعی و منطقه‌ای دانست و از گسترش بی‌سابقه فعالیت‌های قرآنی و استقبال میلیونی مردم سخن گفت.
در نشست شورای اداری استان بوشهر به مناسبت هفته بسیج، سردار حمید خرم‌دل با تشریح نقش حیاتی بسیج ادارات در امنیت، انسجام و بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی، بر ضرورت مسئولیت‌پذیری مدیران در همکاری فعالانه با پایگاه‌های مقاومت تأکید کرد. در این نشست، سرهنگ محمد رضایی نیز به عنوان مسئول جدید بسیج ادارات استان معرفی شد.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، شامگاه شنبه در کاخ سفید با خبرنگاران گفت: جنگ اوکراین باید مدت‌ها پیش پایان می‌یافت و هرگز نباید اتفاق می‌افتاد. اگر من رئیس‌جمهور بودم، این جنگ رخ نمی‌داد. او تأکید کرد که آمریکا تمام تلاش خود را برای پایان دادن به این درگیری به کار می‌گیرد.
مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان تأکید کرد که با وجود آموزش‌های مجازی، عقب‌ماندگی تحصیلی دانش‌آموزان به‌ویژه در پایه‌های یازدهم و دوازدهم باید جبران شود و برنامه‌ریزی برای برگزاری امتحانات نوبت اول در نیمه دوم دی‌ماه در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل منابع طبیعی گیلان از مهار آتش سوزی دوهکتاری در جنگل‌های آستارا خبر داد و نسبت به افزایش احتمال وقوع حریق در اراضی جنگلی و مرتعی استان هشدار داد. وی از مردم خواست در شرایط وزش باد جنوبی از روشن کردن آتش در جنگل‌ها خودداری کنند.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعلام کرد که با وجود استمرار آلودگی هوا در تهران، درخواست جدیدی برای تشکیل کارگروه اضطرار ارائه نشده و تصمیمات جلسه روز گذشته تا پایان هفته ادامه خواهد داشت. وی همچنین نسبت به افزایش شاخص آلاینده‌ها تا ۱۶۰ هشدار داد و تأکید کرد در صورت تشدید وضعیت، وزارت بهداشت اقدام به صدور هشدار جدید خواهد کرد.
محمد مهاجری، فعال سیاسی، با انتقاد از نبود ساختار حزبی در ایران می‌گوید تا زمانی که کاندیداها به برنامه و تعهدات حزبی پایبند نباشند، وعده‌های انتخاباتی سرانجامی نخواهد داشت و مردم نیز امکان مطالبه‌گری واقعی نخواهند یافت.
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، با حضور در وزارت راه و شهرسازی روند بررسی و تصمیم‌گیری درباره توسعه خطوط ریلی حومه‌ای را پیگیری کرد و با دریافت گزارش‌های تکمیلی از مطالعات بین‌المللی و سفر اخیر هیئت ایرانی به چین، دستوراتی درباره نهایی‌سازی ساختار جدید این حوزه و تأمین ناوگان ریلی صادر کرد.
سازمان آگهی های پُرسون