پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان با جابه‌جایی به مرکز همایش‌های امام خامنه‌ای و مشارکت ۱۶۰۰ داور، از ۱۱ مهرماه در محیطی نوین میزبان اهالی سینما و خانواده‌ها خواهد بود.
بانک مرکزی در واکنش به انتشار نامه‌ای از سوی یکی از پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش طلا، انتساب این نامه به خود را تکذیب کرد و اعلام کرد در متن مورد اشاره، هیچ نام، درخواست مستقیم یا ادعایی خطاب به بانک مرکزی مطرح نشده است.
جاماندگان آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ فقط تا ساعت ۱۳ فردا، دوشنبه ۶ مهرماه، برای ثبت‌نام جدید، ویرایش اطلاعات و تکمیل یا ارسال مدارک فرصت دارند و بر اساس اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی، این مهلت بار دیگر تمدید نخواهد شد.
ورق سیاه از مهم‌ترین محصولات زنجیره فولاد تخت است و قیمت آن تحت تأثیر مجموعه‌ای از عوامل بالادستی و بازار قرار دارد. نرخ ارز، قیمت مواد اولیه، هزینه تولید، عرضه کارخانه‌ها، معاملات بورس کالا و میزان تقاضای صنایع پایین‌دستی، همگی در تعیین قیمت نهایی نقش دارند.
وزیر آموزش‌ و پرورش با اشاره به تحصیل بیش از ۱۱۰ هزار دانشجو در دانشگاه فرهنگیان، این دانشگاه و کنکور سراسری را اولویت نخست تأمین نیروی انسانی آموزش‌وپرورش اعلام کرد و گفت: استفاده از ظرفیت ماده ۲۸ تنها در شرایط اضطرار و برای پوشش نیازهای بحرانی انجام خواهد شد.
عضو هیأت‌مدیره بانک کشاورزی با تأکید بر نقش این بانک در حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی، تقویت سرمایه بانک را یکی از الزامات پشتیبانی از امنیت غذایی کشور دانست و گفت: تحقق این هدف به حمایت دولت برای تقویت سرمایه بانک و همراهی مردم از طریق سپرده‌گذاری در بانک کشاورزی نیاز دارد.
در اطلاعیه شماره ۱۷ روابط عمومی سپاه اعلام شد؛

دومین زهپاد آمریکایی در تنگه هرمز به دام افتاد

نیروی دریایی سپاه پاسداران از به‌دام‌انداختن دومین زهپاد آمریکایی در تنگه هرمز خبر داد و اعلام کرد این شناور زیرسطحی از نوع «ریموس ۶۰۰» بوده که پس از عملیات هماهنگ اطلاعاتی و جنگ الکترونیک، به غنیمت گرفته شده و برای بازیابی اطلاعات در اختیار متخصصان این نیرو قرار گرفته است.
در نامه‌ای به رئیس‌جمهور اعلام شد؛

قالیباف: دولت نمی‌تواند مهلت‌های قانونی را تمدید کند

رئیس مجلس در نامه‌ای به رئیس‌جمهور، با بررسی مصوبه هیئت وزیران درباره تمدید مهلت‌های مقرر به دلیل شرایط اضطراری ناشی از جنگ، تأکید کرد که تغییر یا اصلاح مهلت‌هایی که در قوانین مصوب تعیین شده‌اند، در صلاحیت دولت نیست و باید میان مهلت‌های قانونی و مهلت‌های مقرر در مقررات اجرایی تفکیک قائل شد.
بانک ملت در نیمه نخست سال جاری، در راستای حمایت از ازدواج و اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، بیش از ۳۵۴ هزار و ۴۷۷ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری به ۱۵۵ هزار و ۸۹۸ متقاضی پرداخت کرد؛ از این میزان ۲۸۷.۲۸ همت به تسهیلات ازدواج و ۶۷.۱۹ همت به تسهیلات فرزندآوری اختصاص داشته است.
چای به دلیل داشتن بیش از ۹۹ درصد آب می‌تواند بخشی از نیاز روزانه بدن به مایعات را تأمین کند و برخلاف تصور قدیمی، کافئین موجود در آن معمولاً اثر ادرارآوری آن‌قدر شدیدی ندارد که آبرسانی را خنثی کند؛ با این حال، میزان مصرف کافئین، شکر و زمان نوشیدن چای، به‌ویژه برای افراد مبتلا به کم‌خونی، اهمیت دارد.
خبر بازگشت همایون شجریان به صحنه کنسرت در ایران در فضای مجازی منتشر شده است؛ پیگیری‌ها نشان می‌دهد عوامل اجرایی این خواننده در حال انجام برنامه‌ریزی‌های اولیه هستند، اما برگزاری کنسرت او هنوز نهایی نشده است.
قیمت تمام‌شده پول در بانک کشاورزی طی سال ۱۴۰۴ با کاهش ۳.۰۷ واحد درصدی از ۱۴.۶۵ درصد به ۱۱.۵۸ درصد رسید؛ کاهشی که در کنار رشد درآمدها و کنترل هزینه‌ها، به بهبود عملکرد مالی بانک و تحقق سود ۵.۳ هزار میلیارد تومانی در سال گذشته کمک کرده است.
رئیس جمعیت هلال‌احمر روایت کرد؛

۷۲۵۰ نفر زنده از زیر آوار جنگ رمضان نجات یافتند

رئیس جمعیت هلال‌احمر با تشریح عملیات امدادی این جمعیت در جریان جنگ رمضان، از نجات جان ۷۲۵۰ نفر زنده از زیر آوار خبر داد و گفت امدادگران و داوطلبان هلال‌احمر با وجود خطرهای میدانی تا آخرین لحظه در کنار مردم ماندند؛ در این عملیات ۹ امدادگر نیز هنگام انجام مأموریت جان خود را از دست دادند.
ایران با برخورداری از ۳۰ اثر ثبت‌شده در فهرست میراث جهانی یونسکو و تنوع کم‌نظیر طبیعی و فرهنگی، ظرفیت بالایی برای توسعه گردشگری دارد، اما تحقق هدف جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی نیازمند سرمایه‌گذاری، توسعه زیرساخت‌ها و تبدیل جاذبه‌ها به تجربه‌ای ماندگار برای گردشگران است.
بر اساس برنامه دولت، مبلغ کالابرگ الکترونیکی از ماه آینده برای پنج دهک کم‌درآمد افزایش می‌یابد؛ سه دهک نخست بدون نیاز به خوداظهاری مشمول افزایش خواهند شد و دو دهک بعدی پس از ثبت خوداظهاری و احراز شرایط، این افزایش را دریافت می‌کنند.
اکبر فتحی، معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی، از پرداخت حدود ۳۵۰ همت از مطالبات گندمکاران خبر داد و اعلام کرد: حدود ۷۰ همت باقی‌مانده نیز تا پایان مهرماه پرداخت می‌شود.
بانک کشاورزی با دریافت و واریز ۷۳ هزار میلیارد تومان دیگر از وجوه مربوط به مطالبات گندمکاران، مجموع پرداختی خود به کشاورزان این بخش را به ۳۴۶ هزار میلیارد تومان رساند؛ پرداختی که چهارم مهرماه انجام شد و بانک بلافاصله فرآیند واریز وجوه به حساب گندمکاران را اجرا کرد.
مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان، در آیین روز جهانی قلب در میدان نقش‌جهان، سلامت جسمانی و نشاط شهروندان را پیش‌شرط تحقق اقتدار ملی دانست و بر توسعه ورزش‌های همگانی برای پویایی این شهر تاریخی تأکید کرد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از ابلاغ بخشنامه‌ای به شرکت‌های هواپیمایی و دفاتر فروش خبر داد که بر اساس آن، مسافران پروازهای خارجی لغوشده می‌توانند بلیت خود را بدون کسر جریمه مسترد کنند و وجه آن را به‌فوریت دریافت کنند.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خبر داد:

نخستین "کیوسک نذر عتبات" رونمایی شد

نخستین "کیوسک نذر عتبات" با هدف تسهیل مشارکت مردم در توسعه و بازسازی حرم‌های مطهر رونمایی شد و قرار است این کیوسک‌ها در فرودگاه‌ها، پایانه‌های مسافری، مصلاها، مراکز مذهبی و دیگر اماکن پرتردد مستقر شوند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خبر داد:

ثبت‌نام ازدواج دانشجویی آغاز شد؛ میانگین طلاق زوج‌ها ۵.۸ درصد است

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از آغاز ثبت‌نام بیست‌ونهمین دوره جشن ازدواج دانشجویی خبر داد و گفت: در این دوره برای اعزام ۱۰ هزار زوج دانشجو به مشهد مقدس برنامه‌ریزی شده و بر اساس آخرین بررسی، میانگین طلاق میان زوج‌های شرکت‌کننده در این طرح حدود ۵.۸ درصد بوده است.
یک منبع آگاه نزدیک به تیم مذاکره‌کننده اعلام کرد ایران مجموعه‌ای از شروط و ملاحظات تازه را به طرف آمریکایی ابلاغ کرده که به گفته او، نسبت به مفاد تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسعه‌یافته‌تر است و شامل مجموعه‌ای از اقدامات متقابل و مرحله‌بندی‌شده می‌شود.
همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، آیین اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران و گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد و وزیر علوم اعلام کرد که از سال آینده این مراسم به‌صورت رسمی در اول مهر برگزار خواهد شد.
سازمان آگهی های پُرسون