پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

نماینده بیجار در مجلس شورای اسلامی با گرامیداشت روز مجلس، گفت: این روز فرصتی برای مرور مسئولیت‌ها و عهدی است که نمایندگان با مردم بسته‌اند و باید برای حل مشکلات جامعه گام بردارند.
نشست مشترک استاندار خوزستان و جانشین پلیس راهور کشور:

اهواز در صدر تصادفات جاده ای/ راز تلفات صعودی در اهواز چیست؟

در نشست شورای راهبردی کاهش تصادفات خوزستان، استاندار از ممنوعیت عبور کامیون‌ها در جاده امام صادق(ع) اهواز خبر داد و بر لزوم رعایت سرعت مجاز، معاینه فنی و اصلاح نقاط حادثه‌خیز تأکید کرد. همزمان جانشین پلیس راهور فراجا با اعلام آمار تکان‌دهنده ۲۰ سال اخیر، خوزستان را یکی از سه استان پرتصادف کشور معرفی و اهواز را بحرانی‌ترین شهر در محورهای پرریسک اعلام کرد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به افت بی‌سابقه توجه و بودجه‌های بین‌المللی برای مبارزه با اچ‌آی‌وی اعلام کرد ۲۷ درصد بیماران شناسایی‌شده در جهان هنوز کنترل ویروس ندارند؛ موضوعی که به گفته او «زنگ خطری جدی» برای سلامت جهانی است. رئیسی همچنین از پیشرفت قابل توجه ایران در درمان و پایش بیماران خبر داد.
کارشناس بین‌المللی حوزه آلودگی هوا از مرگ ۳۵۷ نفر در تهران تنها در هفته گذشته بر اثر آلودگی هوا و تحمیل خسارت ۱۷ میلیارد دلاری در سال گذشته به کشور در اثر این آلودگی خبر داد.
معاون وزیر صمت گفت: از ابتدای امسال تا پایان مهر ۳۱ هزار خودرو ترخیص و برای بیش از ۳۰ هزار دستگاه نیز ثبت‌سفارش انجام شده؛ همچنین برای ۷۵ هزار خودروی دیگر درخواست ثبت‌سفارش ارائه شده است.
یک رسانه صهیونیستی فاش کرد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در درخواست رسمی عفو خود به رئیس این رژیم، معامله‌ای غیررسمی پیشنهاد کرده است که طی آن با لغو اصلاحات قضایی و بدون اعتراف به اتهامات و بدون خروج از عرصه سیاسی، عفو کامل دریافت کند.
سخنگوی سپاه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر شکست قطعی خورده است، گفت: عملیات طوفان‌الاقصی حیثیت امنیتی این رژیم را از بین برد و اعترافات مقامات آمریکایی نیز مؤید این واقعیت است.
رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به متوسط ساخت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار واحد مسکونی در سال گفت: این میزان تولید، فاصله قابل‌توجهی با قانون جهش تولید مسکن دارد.
عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با انتقاد از موضع وزارت بهداشت نسبت به اجرای مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی، تأکید کرد: ادعای عدم دریافت بودجه با رشد هفت برابری بودجه آموزشی این وزارتخانه در تضاد است.
سازمان آگهی های پُرسون