اصفهان

بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی اصفهان از پر شدن صندلی‌های پروازی خود و بلیت‌های یک طرفه به نجف تا ۴ مهر ماه خبر می‌دهند و می گویند اگر هنوز قصد سفر به عراق دارید از ۶ مهر ماه نیز بلیت‌ها یک طرفه صادر می‌شود.

بالاخره بعد از سه هفته از انتخاب دکتر علی قاسم‌زاده توسط ششمین شورای اسلامی شهر اصفهان به‌عنوان شهردار منتخب اصفهان، وزیر کشور رسما ایشان را به‌عنوان شهردار جهان‌شهر اصفهان منصوب کرد. ضمن تبریک به آقای دکتر قاسم‌زاده و آرزوی موفقیت برای ایشان در این مسئولیت خطیر به‌عنوان یک شهروند و البته کارمند شهرداری اصفهان چند نکته را یادآور می‌شوم.
رئیس کمیسیون آب و مناطق کم‌برخوردار شورای‌شهر‌ اصفهان با اشاره به ضرورت نگاه ملی به مسئله زاینده‌‌رود و بحران آب اصفهان اظهار کرد: به دلیل فرونشست زمین و مشکلات ناشی از خشکسالی و عدم جریان زاینده‌رود، پل‌های تاریخی اصفهان در حال ریزش هستند.
در تماس با استانداران اصفهان و خوزستان صورت گرفت؛

ضرب الاجل وزیر کشور برای پیگیری درمان نوجوان فداکار ایذه‌ای

وزیر کشور در تماس تلفنی با استانداران اصفهان و خوزستان، پیگیری عاجل درمان نوجوان فداکار ایذه‌ای و رسیدگی به خانواده وی برای تأمین هزینه‌های درمان او را خواستار شد.
مدیر موزه هنرهای تزئینی ایران، با اعلام خبر بازگشایی موزه هنرهای تزئینی اصفهان از هنرمندان دعوت کرد آثار خود را در نمایشگاه موقت این موزه، به صورت رایگان به نمایش بگذارند.

مطالبات اقتصادی از استاندار اصفهان؛

جذب سهم عادلانه برای اصفهان از منابع کشور

عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه اصفهان اظهارداشت: استاندار آینده باید کاری کند تا به اندازه باری که استان اصفهان در تولید کشور بر دوش می‌کشد، از دولت منابع و امکانات دریافت کند تا با استفاده از این منابع و بسیج کردن دستگاه‌های متولی در استان، به وضعیت مناطق حاشیه‌ای و محروم رسیدگی شود.
امام جمعه موقت اصفهان مطالبه کرد:

پرهیز استاندار جدید از حواشی سیاسی و گروهی

امام جمعه موقت اصفهان گفت: استاندار جدید اصفهان باید هدف خود را بر اساس خدمت به مردم تعیین کند و از درگیر شدن با حواشی سیاسی و گروهی بپرهیزد و اصفهان را به جایگاه اصلی خود در نظام بین‌المللی بازگرداند.
هوای کلانشهر اصفهان با قرار گرفتن روی شاخص ۱۲۶ در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت.
طناز یونانی

چهار باغ زیبا

خیابان چهار باغ عباسی که مانند شاهرگی از میان تعدادی از مهم ترین مکان های دیدنی اصفهان عبور می کند، یکی از آثار پر اهمیت اصفهان است و شاید کمتر به طور مستقل به آن توجه شده باشد. چهار باغ عباسی از سی و سه پل شروع می شود و به سمت شمال شهر امتداد می یابد. این خیابان دوست داشتنی یکی از معابر اصلی شهر محسوب می شود و میزبان بسیاری از جاذبه های اصفهان است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان:

جلوی تبدیل تنش آبی به تنش اجتماعی را گرفتیم

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با اشاره به شرایط سخت تأمین آب در تابستان امسال، اظهار کرد: کمبود ۴۳۰۰ لیتری آب در هر ثانیه از روزهای گرم سال جاری موجب شد تا برای نخستین بار در طول فعالیت این شرکت، با استفاده از تانکرهای سیار به شهروندان اصفهانی آبرسانی شود

۸۰ درصد محصول ذرت علوفه‌ای فریدن به شهرهای هم‌جوار صادر می‌شود. مدیر جهاد کشاورزی فریدن با اعلام این خبر گفت: امسال ۹۰هزار تن ذرت علوفه‌ای از مزارع فریدن برداشت می‌شود. مظاهر امینی افزود: برداشت ذرت علوفه‌ای از سطح زیر کشت هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی شهرستان فریدن به‌صورت مکانیزه با ۲۰ دستگاه چاپر، آغاز شده است.
مدیرکارآفرینی و اشتغال استان اصفهان مطرح کرد؛

سهم استان اصفهان برای توسعه مشاغل خانگی 77 میلیارد تومان است

مدیرکارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه امسال سهم استان اصفهان برای توسعه مشاغل خانگی ۷۷ میلیارد تومان است، اظهار داشت: سقف پرداخت این اعتبارات ۱۰۰ میلیون تومان است و افرادی که از طریق جهاد دانشگاهی شناسایی، آموزش و توانمند شده اند در اولویت دریافت این تسهیلات قرار خواهند گرفت
مدیرکل سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی اصفهان اعلام کرد؛

خطر جدی فرو نشست زمین در شمال اصفهان

مدیرکل سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی اصفهان اظهار داشت: اصفهان تنها کلان شهری است که فروشست زمین آن به منطقه شهری نفوذ کرده و منطقه شمال و شرق اصفهان در معرض خطر جدی این فرونشست قرار دارد.
سازمان آگهی های پرسون