فارس

خاک پیت‌ها جغرافیای بیشه آسپاس را در کسری از ثانیه خاکستری می‌کنند، کافی است تا جرقه‌ای توسط عوامل انسانی حوالی بیشه زده شود، آنگاه جهنمی سوزان، تمام وسعت تالاب را در بر می‌گیرد که به سختی قابل مهار است. اینها همه تاوان حق کُشی حقابه تالابی است که از او گرفتند، سرچشمه‌هایش را خشکاندند تا به کانون ریز گرد مبدل شود.
استاندار فارس گفت: در شرایط سخت اقتصادی واحدهای تولیدی کشور با مشکلاتی مواجه هستند، شایسته است دستگاه‌های ذی ربط برای حل مشکلات تولید کنندگان تمام تلاش خود را به کار گیرند و به هر شکل ممکن از تعطیلی واحدهای تولیدی جلوگیری به عمل آید.
استاندار فارس گفت: مولدسازی به عنوان منبعی دیگر برای تامین اعتبار استفاده شود، املاکی که موضوع کاربری خود را از دست داده‌اند، می‌توانند در فرایند مولدسازی تبدیل به بخشی از منابع مورد نیاز گردند.
رییس اداره محیط زیست کازرون گفت: روزگاری تالاب پریشان ، سرشار از طراوت و زیستگاه گیاهان و جانوران مختلف بود، اما متأسفانه، با تغییرات اقلیمی و مدیریت نادرست منابع آب، این تالاب دچار آسیب‌های جدی شده است.
مدیرکل صمت فارس درنشست پانصد و نود هفتمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گفت : تسهیل و رفع موانع تولید ،اولویت تیم اقتصادی در فارس است، که این همکاری مضاعف موجب افزایش اشتغال خواهد شد.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان فارس خبر داد:

کمک ۳۲۰ میلیارد تومانی خیرین در طرح اکرام ایتام و محسنین

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان فارس گفت: مردم نیکوکار فارس از ابتدای سال جاری تا ۲۰ اسفندماه امسال ۳۲۰ میلیارد تومان به فرزندان معنوی خود در طرح اکرام ایتام و محسنین کمک کردند.
رئیس اتاق بازرگانی استان فارس:

ناترازی سوخت چالش مهم حوزه اقتصاد است

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس گفت: ناترازی سوخت یکی از چالش های مهم حوزه اقتصاد است که عدم توازن و یا سهمیه بنی نادرست تبعاتی را برای واحدهای تولیدی و بنگاه های اقتصادی ایجاد کرده است.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: بسیاری از مردم پول و هزینه مجوز ساختمان را پرداخت کرده‌اند در زمان صدور پروانه مجوز به این افراد داده نشده است.
رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر شیراز گفت: در حالی که جهان در مسیر توسعه فضای سبز است شیراز در حال تخریب آن است، رسانه‌ها باید با آگاهی بخشی مانع از تخریب باغ‌ها شوند، اگر امروز حرکت و اقدامی صورت نگیرد شیراز بی‌هویت خواهد شد.
عضو شورای شهر تاکید کرد:

حل مشکلات ساکنین منازل بافت تاریخی

رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز گفت: حل مشکلات ساکنین منازل بافت تاریخی به‌معنای اجرای عدالت اجتماعی است.
مطابق دستور استاندار فارس دستگاه‌های اجرایی مکلف شدند در اسرع وقت نسبت به نصب و راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی برای تأمین برق اداره مربوطه اقدام و نتیجه را ظرف مدت یک ماه به استانداری اعلام نمایند.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز:

آتش‌سوزی در مدت 2 سال 80 درصد کاهش پیدا کرده است

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز گفت: در راستای اجرای طرح سومین پویش چهارشنبه سوری اصیل در سال گذشته شاهد ۸ حادثه آتش سوزی و در مدت ۲ سال میزان ۸۰ درصد کاهش اتش سوزی و بدون فوتی در استان فارس به ویژه کلانشهر شیراز داشته‌ایم.
استاندار فارس گفت: سند گردشگری صرفا مربوط به بخش‌ها و ارگان‌های این حوزه نیست و تمامی ارگان‌ها و بخش‌ها هرچند در حاشیه باید به این حوزه ورود کنند
رئیس ستاد نظارت بر خدمات سفر مهمانان نوروزی:

شیراز آمادگی کاملی برای میزبانی از مهمانان نوروزی دارد

رئیس ستاد عالی نظارت بر خدمات سفر میهمانان نوروزی شورای اسلامی شهر شیراز گفت: ستاد تسهیلات عالی بر خدمات سفر نوروزی شیراز به طور کامل آماده است تا امسال میزبان مهمانان نوروزی باشد.
سازمان آگهی های پرسون