آذربایجان شرقی

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی گفت: ورزشگاه یادگار امام تبریز تا بازی بعدی تراکتور در لیگ نخبگان آسیا آماده می‌شود و نماینده ایران در این ورزشگاه میزبان حریف اماراتی خواهد بود.
سرپرست پُرسون آذربایجان شرقی در یادداشتی نوشت:

دریاچه ارومیه؛ در انتظار اقدام برای نجات

دریاچه ارومیه به دلیل کاهش بارندگی، برداشت بی‌رویه آب و مدیریت نادرست با خطر خشک شدن کامل روبه‌روست و این روزها این نگرانی به شدت افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی؛

۷۷ درصد مخازن سدهای آذربایجان‌شرقی خالی است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی از خالی بودن ۷۷ درصد مخازن سدهای بزرگ استان خبر داد و گفت: نیازمند تدوام همراهی مردم برای عبور از وضعیت فعلی هستیم.
شورای اسلامی شهر تبریز به منظور کمک به میزبانی تراکتور در نخستین دیدار آسیایی مقابل الوحده، با لایحه کمک ۳۰ میلیارد تومانی شهرداری برای رفع نواقص و اجرای الزامات آسیایی ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز موافقت کرد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجان‌شرقی خبر داد؛

آزاد سازی ۶۵۶ هکتار از اراضی ملی در آذربایجان‌شرقی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجان‌شرقی از آزادسازی ۶۵۶ هکتار از اراضی ملی با مطالبه‌گری از دستگاه‌های اجرایی مرتبط با هدف حفظ منابع طبیعی استان خبر داد.
استاندار آذربایجان‌شرقی تاکید کرد؛

نهادهای صنفی و تخصصی واسط میان دولت و بخش خصوصی هستند

استاندار آذربایجان شرقی گفت: معتقدم که نهادهای صنفی و تخصصی نقش واسط میان دولت و بخش خصوصی را ایفا می‌کنند و سازمان نظام مهندسی ساختمان نیز از این قاعده مستثنی نیست.
رییس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز با اشاره به تشکیل ارکستر بزرگ این شهر، گفت: این ارکستر همزمان با مراسم گرامیداشت استاد شهریار و روز ملی شعر و ادب فارسی نخستین اجرای خود را روی صحنه می‌برد.
سرپرست اداره گاز آذربایجان شرقی به کاهش ۱۷درصدی حوادث گازی در استان در سال‌جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل اشاره کرد و گفت: بیشتر این حوادث مربوط به نبود کلاهک استاندارد و ایراد نصب شیلنگ های گاز بوده است.
معاون رئیس‌جمهور، از آغاز اصلاح نظام اداری با هدف چابک‌سازی و کارآمدی خبر داد. وی در سفر به آذربایجان شرقی، جزئیات مجوزهای استخدامی جدید در این استان را نیز اعلام کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد؛

اشتغال ۱۷ درصدی بخش کشاورزی در آذربایجان شرقی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: بخش کشاورزی ۱۷ درصد از اشتغال استان را به خود اختصاص داده که سه درصد بیش از میانگین کشوری است و تعداد بهره‌برداران شاغل در این بخش ۳۷۵ هزار نفر می‌باشد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با بیان اینکه ما هیچگاه با تهدیدهای دمشنان عقب نشینی نمی‌کنیم و حاضر به مذاکره تحمیلی نیستیم، گفت: مکانیسم ماشه تاثیری در اراده و پایبندی ملت ایران به نظام و انقلاب ندارد.
مدیرکل صمت آذربایجان‌شرقی گفت: ۹ مجوز معدن طلا در استان صادر شده و آذربایجان‌شرقی در حال تبدیل شدن به قطب بی‌بدیل طلاست، اما باید نظارت کافی وجود داشته باشد تا تجربه تلخ معدن اندریان تکرار نشود.
مدیر تولید پراکنده برق منطقه‌ای آذربایجان‌ شرقی، گفت: سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق (ساتبا) تاکنون ۴۵ هزار مگاوات مجوز احداث نیروگاه خورشیدی برای استان آذربایجان‌شرقی صادر کرده است.
سازمان آگهی های پُرسون