فعال حوزه صنعت و معدن:

ادغام صنایع (merge) باعث بروز خلاقیت در تولید می شود

ادغام یا همان (merge) چیست؟ آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که صنایع یا شرکتهای بزرگ داخلی برای تکمیل زنجیره تولید خود آیا توانسته اند با تصمیم گیری صحیح به سمت ادغام یا در نهایت خرید سهام بروند؟
تصویر ادغام صنایع (merge) باعث بروز خلاقیت در تولید می شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، به نقل از عصر تحلیل؛ ادغام مقوله ایی است که سالهاست در بین شرکتهای متعدد در اقصی نقاط جهان در حال انجام است و تاکنون دستاوردهای منصر به فردی از خود بجا گذاشته است که در نمونه بارز می توان به شرکت Exxon-Mobil و Vodafone اشاره کرد.

بعضا در بسیاری از مواقع چنین ادغام هایی که منجر به توسعه و تکمیل زنجیره تولید یا توسعه خدمات می شود باعث رشد سرمایه می شود.ادغام یا همان (merge) در ایران یکی از مواردی است که به دلیل بورسی بودن بسیاری از شرکتهای بزرگ کمی دشوار است به همین دلیل شرکتهای بزرگ سعی می کنند با خرید سهام شرکتهای همسو به محقق شدن رشد تولید و خدمات در راستای توسعه متوزان کمک کنند.خرید سهام شرکت اُپال توسط شرکت فولاد مبارکه را می توان یکی از نمونه های موفق در تکمیل زنجیره تولید در کشور دانست که در نوع خود بی نظیر بوده و می توان آن را یکی از بزرگترن معاملات شرکت فولاد مبارکه نام برد؛ معامله ایی که با پیش بینی تحلیل گران بازار سرمایه همچنین فعالان حوزه صنعت و معدن می تواند به رشد و توسعه تولید هرچه بهتر فولاد مبارکه کمک شایانی کند.عزیزالله عصاری یکی از فعالان حوزه صنایع معدنی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ما با اشاره به ادغام صنایع و شرکتهای بزرگ گفت: ادغام یا ( merge ) را می توان نقطه عطف توسعه ملی و حتی فرامرزی یک شرکت دانست که می تواند نقشه راه استراتژیک روشن و امیدوار کننده در برنامه های آتی آن شرکت محسوب شود.

او همچنین تصریح کرد: پس از ادغام شرکت های بزرگ بخصوص صنایع معدنی در درون آنها سینرژی هایی در دارایی، هماهنگی اجرایی و اهداف شکل می گیرد تا با بهره گیری از این مهم بسیار پویا و عملیاتی تر تولید و صنعت خود به نمایش بگذارند.

عصاری در ادامه صحبتهای خود تکمیل کرد: زمانی که ادغام صورت می گیرد می توان باور داشت که یک شرکت به ابعاد جهانی در ارائه خدمات خود فکر می کند تا با این روند جایگاه بهتری در معاملات خود پیدا کند.

وی در پایان این بخش از صحبتهای خود یادآور شد: زمانی که یک صنعت از طریق ادغام بزرگ می شود می تواند از خلاقیت ها و علوم روز بهره بگیرد و توسعه بهتری را به همراه داشته باشد.

خرید سهام، راهگشای توسعه متوازن در ایران

خرید سهام اُپال توسط شرکت فولاد مبارکه صحبتی بود که این فعال حوزه صنایع معدنی به آن اشاره کرد و در خصوص این موضوع گفت: اخیرا شرکت فولاد مبارکه در معامله بزرگ اقدام به خرید سهام اُپال در راستای تکمیل زنجیره تولید کرده که می توان باور داشت این اقدام اقتصادی در هماهنگی ها و انسجام های شرکت بسیار تاثیر گذار است و می تواند تضمینی در زنجیره تولید و تامین مواد برای خود ایجاد کند.

وی در ادامه صحبتهای خود تاکید کرد: با خرید سهام شرکت اُپال توسط شرکت فولاد مبارکه یکی از بزرگترن معاملات این شرکت رقم خود که با پیش بینی های انجام شده توسط تحلیل گران بازار سرمایه این اقدام را می توان یکی از اتفاقات مثمر ثمر در بازار صنایع فولادی کشور دانست.

مدیرعامل سابق هلدینگ توسعه معادن وفلزات عنوان کرد: بسیاری از شرکتها همانند فولاد مبارکه می توانند با خرید سهام های شرکتهای دیگر زنجیره خود را تکمیل کنند که در نهایت به ایجاد ارزش افزوده بهتری در تولید می شود که به نوعی سهام داری و توسعه هلدینگ محسوب می شود.

وی تاکید کرد: البته اگر در حوزه ادغام معادن به صورت جداگانه اقداماتی انجام می شد و همچنین فولادی ها هم با هم ادغام می شدند برآیند بهتری در تولید و تجارت به همراه داشت اما متاسفانه به دلیل سیاستگذاری های غلط در حکمرانی و قیمت گذاری های دستوری ادغام های بی قاعده صورت گرفته و صنایع بالادستی با پائین دستی ادغام می شوند.

به گفته وی اگر حمایت های خوبی از بخش معادن می شد و قیمت گذاری درست صورت می گرفت هیچ کدام از شرکتهای معدنی به ادغام های بی قاعده در صنایع پائین دستی دست نمی زنند.

عصاری در ادامه گفت و گو با عصر تحلیل با بیان اینکه هم اکنون بسیاری از شرکتها بورسی هستند و ادغام آنها کار بسیار سختی است، خاطر نشان کرد: به دلیل تنوع در سهام گذارها و ارزش گذاری مقوله ادغام به راحتی صورت نمی گیرد ولی با خرید سهام یکدیگر همانند اقدام اخیر فولاد مبارکه می توان اتفاق مثبتی در رشد و توسعه شرکتها صورت پذیرد.

این فعال حوزه صنایع معدنی در پایان صحبتهای خود متذکر شد: ادغام یا اینکه خرید سهام می تواند روند تصمیم گیری مدیریت را به سمتی ببرد که در سودهی در بازار تاثیر داشته باشد و می توان گفت تکمیل زنجیره تولید قطعا می تواند سود دهی شرکت را تحت تاثیر مثبت قرار دهد.

منبع: عصر تحلیل

965851

سازمان آگهی های پرسون