صابر پرنیان خبر داد؛

این استان پیشتاز در صنایع غذایی با ۱۶ پروژه

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌ شرقی گفت: ۱۶ پروژه مرتبط با صنایع غذایی هستند. تولید گلوکز و روغن خوراکی در استان، علاوه‌ بر پاسخ‌گویی به نیازهای داخلی، ظرفیت تأمین نیاز کل منطقه شمال‌ غرب کشور را نیز دارد.
تصویر این استان پیشتاز در صنایع غذایی با ۱۶ پروژه

به گزارش سایت خبری پُرسون، صابر پرنیان در جلسه‌ای که با حضور جمعی از فعالین اتحادیه صنف خواربار و لبنیات تبریز برگزار شد، با بیان اینکه برخی واحدهای صنفی، به‌ویژه فروشگاه‌های بزرگ، تا ۷۰ نفر نیروی انسانی دارند، اظهار کرد: این صنف نقش قابل توجهی در تأمین اقلام ضروری شهروندان ایفا می‌کند و آینده آن به‌واسطه تحولات ساختاری و فناورانه، در حال دگرگونی است.

وی با اشاره به ارتباط مستقیم صنعت با تجارت تصریح کرد: اگر امروز در صنعت حرفی برای گفتن داریم، به دلیل پیوند مستحکم با بخش تجارت است. شغل‌ها در حال دگرگونی هستند و گردش کار بسیاری از مشاغل به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

وی تأکید کرد: اصناف باید نگاهی فراتر از مرزهای داخلی داشته باشند و برای واردات و تأمین کالا از خارج نیز برنامه‌ریزی کنند. در عین حال، اعتماد به بازار، مردم و بخش خصوصی رمز موفقیت در تمام دوره‌ها بوده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت صمت استان با تشریح ظرفیت‌های صنعتی، به وضعیت مطلوب استان در زمینه انرژی خورشیدی اشاره کرد و گفت: با وجود چالش‌هایی مانند ناترازی برق، نباید اجازه دهیم جریان تولید متوقف شود.

منبع: سازمان صمت

965630

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پرسون