آش جوبای شب اسفند در محمدآباداشکور گردشگران را به شهربابک می‌کشاند

سرپرست میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شهربابک از برگزاری اولین جشنواره جوبا در روستای محمدآباد اشکور این شهرستان خبر داد.

تصویر آش جوبای شب اسفند در محمدآباداشکور گردشگران را به شهربابک می‌کشاند

به گزارش سایت خبری پُرسون از کرمان، حسن ابراهیمی، صبح پنجشنبه دوم اسفند ماه گفت: اولین جشنواره جوبا روستای محمدآباد اشکور شهرستان شهربابک روز جمعه ۳ اسفند ۱۴۰۳ از ساعت ۱۴ در محل این روستا برگزار می‌شود.

وی، افزود: این جشنواره با همکاری فرمانداری، دفتر نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی، بخشداری، شورای اسلامی و دهیاری برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: کلمه جوبا یک نوع آش محلی که پخت آن از رسوم دیرینه و میراث ناملموس شهر بابک بوده و مرکب از ۷ نوع حبوبات و فرآوری‌هایی از قبیل استخوان سرخ‌شده گوسفند در قورمه، دنبه گوسفند و ادویه‌های معطر است که به‌منظور چله بدر و شروع سال پیش رو با طلب رزق و روزی در کنار دورهمی و داستان سرایی برگزار می‌شود.

ابراهیمی، تصریح کرد: برپایی بازارچه صنایع‌دستی و محصولات بومی و محلی، برنامه‌های مفرح فرهنگی و هنری و بازی‌های سنتی و بومی از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در حاشیه این جشنواره است.

منبع: مهر

886453

سازمان آگهی های پرسون