دولت نباید به ساخت مسکن برای دهک های بالای درآمدی وارد شود

مقام مسئول وزارت راه و شهرسازی با بیان این‌که دولت نباید به موضوع مسکن دهک‌های بالای درآمدی ورود کند، گفت: ارزان‌سازی و صنعتی‌سازی بخشی از راهبردها برای مسکن استطاعت‌پذیر است.
تصویر دولت نباید به ساخت مسکن برای دهک های بالای درآمدی وارد شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، غزال راهب رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اشاره به این‌که در حوزه مسکن موضوعات در سه بخش تامین مسکن برای دهک‌های بالای جامعه، دهک های میان درآمدی و دهک های پایین درآمدی پیگیری می‌شود، اظهار کرد: اساسا دولت نباید در این حوزه ورود به بازار مسکن داشته باشد.

وی ادامه داد: بلکه وظیفه دولت و مرکز تحقیقات که جزو نهادهای تنظیم‌گر شناخته می‌شود کمک به افزایش کیفیت برای مصرف کننده است که بخشی از این ضمانت‌ها از طریق گواهینامه‌های فنی، قوانین و مقرراتی که توسط مهندسان ناظر و طراحان باید مورد توجه قرار بگیرد تضمین می‌شود.

وی با بیان این‌که یکی از راهبردهای دولت چهاردهم برای دهک‌های میانی، افزایش توان مالی آن‌ها برای خرید مسکن است، افزود: ارزان‌سازی و صنعتی‌سازی بخشی از راهبردها برای مسکن استطاعت‌پذیر است که در حال پیگیری است. در این بخش، از طریق روش‌های برنامه‌ریزی در شهرسازی و الگوهای معماری به دنبال ارائه مسکن استطاعت‌پذیر و تعریف مشخص و استاندارد و ارایه الگوهای مناسب برای این قشر از جامعه هستیم.

به گفته وی، روش‌های تامین مالی و الگوهای تامین مالی و تامین اعتبار ارائه و پیشنهاد شده که بخشی از آنها شامل قوانین مربوط به پیش‌فروش، الگوهای صندوق‌های مسکن، روش‌های تامین اعتبار و الگوهای تخصیص وام است.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی درباره راهبردهای دولت چهاردهم برای تامین مسکن اقشار کم درآمد، گفت: در مورد دهک‌های پایین، یکی از رویکردها اجاره‌داری حرفه‌ای و مسکن استیجاری است که پروژه ای تحت این عنوان تعریف شده و پیشنهادهای توسعه رویکرد استیجار در این حوزه ارائه شده است.

راهب تاکید کرد: در این بخش، همچنین، راهکارهای تامین مسکن اقشار کم درآمد یکی دیگر از اقدامات و پروژه هایی بوده که در مرکز انجام شده است. چندین گزینه برای تامین مسکن این اقشار پیشنهاد شده است که به همراه جلسات و نشست‌های مختلف با صاحبنظران و بهره مندی از تجربیات موجود به آن دست یافتیم.

منبع: تسنیم

875829

سازمان آگهی های پرسون